čtvrtek 6. října 2016

Nejlevnější sklenice na med

Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček.


Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány.

Stylová sklenice na med spolu se speciální lžičkou na med z bukového dřeva představuje ideální způsob pro uskladnění, ale i servírování medu. Díky nerezovému klipu a gumovému těsnění zůstane med ve sk. Víčka na sklenice na včelí med.


Ke každé sklenici s medem samozřejmě patří víčko, a to pokud možno nové. Společně s etiketou tvoří kompaktní vzhle který je pro prodej medu též velmi důležitý. Keramická dóza na med Esschert Design Farma.


Vadí vám nevzhledné a upatlané sklenice od medu?

Pak si ho přelijte do stylové dózy, u které najdete i paličku na porcování medu. Ideální doplněk na jídelní stůl, kde si pak každý může osladit čaj dle svého gusta. V naší nabídce včelařských potřeb najdete různé sklenice na med. Oblíbené sklenice na med ČSV včela vám můžeme zaslat ať samostatně nebo balené po deseti s víčkem.


Nádoby a obaly na med Vážený zákazníku, na sklenice při osobním odběru si vezmte přepravky ,krabice svoje,protože máme krabice jen na zasílání přepravní službou. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí. Med výborně chutná, má blahodárné účinky na zdraví a další skvělou vlastnost. Levné sklenice - Nejlevnější sklenice na HLEDEJCENY. Tato sklenice se také nazívá Svazová sklenice.


Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice , demižóny. Originálními barevná víčka na sklenice. Víčko na sklenici s medem je důležité, nejenom pro uzavření sklenice , ale plní i estetickou funkci. Víčko na med může být potištěno různými včelími motivy, které vypadají opravdu nádherně a jsou ozdobou každé sklenice na med.


Medvídek plastový na med.

Skladem Původně: 198. Podobné fráze na Sleviste. Lžíce na med nabere mezi své disky velké množství medu.


Ochranný disk na rukojeti umožňuje, že nástroj může být umístěn na okraj sklenice a zbylý med může zkapat zpět do sklenice s medem. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Jehličnaté dřeviny budou mít zimní barvu a více výhonů dle kultivaru. Všechny naše rostliny jsou dobře zakořeněné a více leté.


Prosíme zákazníky, aby maximálně spolupracovali s přepravci, kteří jim. Včelařské sklenice a víčka. Naše sklenice vám zajistí bezpečné uskladnění medu se zachováním kvality i vůně.


Na váš lahodný med můžete použít vzhledné obaly. Na vaši medovinu kvasinky lahve a víčka. Položek k zobrazení: 28. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma zavařovací sklenice. Ušetříte tak čas i peníze.


Etikety na med pro včelaře. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Máte-li vlastní logo, můžeme jej v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky