pátek 14. října 2016

Nerezový hrnec 10l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hrnec na těstoviny je vhodný pro vaření těstovin i jiných příloh, zeleniny, využijete ho také pro vaření v páře, napařování knedlíků i klasické vaření. Hrnec 10L nerezový najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Velmi kvalitní nerezový hrnec 10L ,17L, 28L, 30L,42L, 62L a 85L.


Korkmaz Alfa nerezový hrnec extra hluboký - objem l. Velkou výhodou hrnce je pětivrstvé dno, které šetří váš čas a peníze. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Vybírejte si Hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Popis: Hrnec do vaší restaurace, bufetu, domácnosti, na tábor, dovolenou, atd. Vysoký nerezový hrnec se zesíleným okrajem a speciálním systémem pro zavěšení poklice. Hrnec naleznete s objemem 10L ,17L, 28L, 30L,42L 62L a 85L. K nalezení je malý i obrovský nerez hrnec. Tlakový hrnec má moderní barevné prvky na uzávěru a rukojeti v matově hnědé barvě.


Prohlédněte si naše kvalitní hrnce z řady nádobí na vaření v mnoha různých stylech a velikostech. Máme všechno od hrnců na vaření až po kastroly, takže si vše prohlédněte, vyberte si své favority a nechcte se inspirovat ke skvělým pokrmům. Vitajte na stránkach internetového obchodu autorizovaného distribútora výrobkov Lemax a Berlingerhaus.


Samozrejmosťou na ktorú sa môžte spoľahnúť je, že u nás nájdete značkový tovar za konkurencieschopné ceny s možnosťou dopravy zdarma. Hrnce a kastroly na všechny typy sporáků. S dobrým hrncem střihnete nejen oblíbený účes, ale i spoustu dobrého jídla.


Nerezový hrnec s poklicí 10L , 20L, 30L, 50L, 70L, 100L(velkoobjemový, nerez) Kód skladu. Svěřte se do rukou českých odborníků na vaření a výrobky s ním spojené. Vhodné na všechny typy varných desek. Kvalitní s dvojitým dnem.


Nerezový hrniec Gastro 1l predstavuje vďaka používaným technológiám a kvalitným materiálom výrobok vhodný pre každú modernú domácnosť a je ideálnou cestou ku zdravej výžive, diétnej, ekonomickej a estetickej príprave pokrmov. Vybírejte si Tlakové hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sady nádobí, nerezové hrnce, tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI.


U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu. Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI. V leštěné části zesíleného prstence mají hrnce mm silnou stěnu. Hrnce Tomgast Silver Mají pevné beznýtové, nenahřívající se úchyty pro komfortní vaření. Ronner Gastro nerez kastrol s poklicí 10L Momentálně nedostupné Hrnce Hrnec nízký s poklicí.


Hrnec nerezový 3vrstvý 3L, 18cm s poklicí, STEIN. Dostupnost Ihned k odeslán. Nerezové hrnce odolné proti poškrábání a korozi, lehké, mamí moderní design.


Nerezové nádobí je hygienické, snadno se čistí a udržuje, nechytá pachy. Nová řada kvalitních nerezových hrnců Onpira H se zesíleným okrajem a poklicí se závěsným systémem. Tvar hrnců je mírně kónický, což usnadňuje jejich skladování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky