čtvrtek 6. října 2016

Desky s klipem a3

Klip má v přední části desek elegantně proříznutou díru pro uzavření desek. Desky As klipem , lamino, neon růžová. Psací podložka s klipem a eurozávěsem. Zároveň se hodí i na přenášení dokumentů.


Vybrat si můžete jednodeskové nebo uzavírací. Některé mají i praktický úchyt na tužku. Office Jednodeska s klipem A- červená. Tuhá psací podložka s klipem.


V této sekci najdete všechny druhy desek a rychlovazačů pro archivaci. Pokud hledáte levné řešení pro zakládání dokumentů, pořiďte si levné papírové desky a papírové rychlovazače. Díky papírovým deskám s klipem je možné psát v pohybu.


Plastové desky a rychlovazače více vydrží a dokumenty ochrání. Deska na skicování s klipem A. Mě zaoblené rohy a vyrez na pohodlně uchopení. Velice praktickou pomůckou pro psaní nebo kreslení v terénu jsou desky s klipem. Klip na udržení výkresu ve svislém položení. V podstatě jde o psací podložku vylepšenou o možnost připevnění dokumentů.


A psacích potřeb nebo náčiní potřebné při vaší prác. PP Titan - desky s klipem - černé Popis produktu PVC uzavíratelné psací desky s klipem. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Donau Uzavíratelné desky s klipem APP - červené. Podložka na psaní a kreslení, pro formát A3.


Desky s klipem a3

Hřbet s přehyby pro větší kapacitu (cca listů). Rýsovací prkno z MDF je lehké, snadno přenosné s ergonomickými otvory. Okraje desky jsou pečlivě leštěné. K zajištění pastelového nebo kreslícího papíru k desce slouží magnetický klip. S chlopněmi, lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě.


Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů. Spisové desky s tkanicí - oboustranně lakované, mramorové, prešpánové. Zákazníci s tímto produktem zakoupili také. Lehká, pevná podložka pro kresbu o formátu Aze silného černého kartonu. Vhodná například do ruky nebo na stojan, s klipem pro uchycení papíru.


Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


Pevná spona chrání Vaše dokumenty před vypadnutím a nabízí pohodlnější práci v místě, kde nemáte možnost psát na stole. Velkoobchod kancelářských potřeb a papírenského zboží. Zapomenuté heslo Registrace.


Naším revírem je kancelář. Zobrazit nákupní košík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky