pondělí 31. října 2016

Pepřenka pistole

První pistole byly, vzhledem k určení ke střelbě na krátkou vzdálenost a současně dlouhé době nabíjení, v rámci boje de fakto zbraněmi na jednou použití. Několik zbraní založených na konceptu více hlavní se objevilo už v 15. Pistole s perkusním zámkem – čtyřhlavňová pepřenka , A. Světově nejproslulejší český puškař Antonín Vincenc Lebeda se narodil 1. Přezdívalo se mu tak proto, že připomínal domácí mlýnek na pepř.


Mechnizmus spouště je funkční, po stisknutí revolver cvakne a hlaveň se pootočí. Povrchová úprava zbraně je ve starobylém, stříbrném provedení. Hlaveň je černěna a povrchová úprava je ve starobylém, mosazném provedení. This feature is not available right now. Please try again later.


Slánka a pepřenka s bambusovým podnosem Bambum Chava. Set keramické slánky a pepřenky Dakls. Aukční dům se zaměřením na kvalitní starožitnosti z první poloviny 19. Pistole “ Zobrazuje se stránek z celkového počtu stránek v této kategorii.


Revolver, pepřenka , na kolíčkové náboje. Perfektní stav, vše perfektně chodí a bije Zdobená jemnou rytinou. V pažbě se vyšrubuje jehla na vyhazování nábojnic. Svazek hlavní, po zmačknutí kohoutku se otočí hlavně a zároven kohout uhodí. Detailní popis produktu.


Puška Le Enfield patří mezi zbraně spojené s vítězstvím Spojenců ve druhé světové válce. Prodám anglickou perkusní pistoli-pepřenku. Zbraň nemá výrobní číslo. Zobrazují se podkategorie z celkového počtu podkategorií v této kategorii. Inzeráty kategorie krátké zbraně, pistole , revolvery s možností bezplatného přídávání inzerátů obsahující krátké zbraně, pistole , revolvery návštěvníky.


Plně funkční raritní revolver systém Lefaucheux, ráže 7mm Lef. Rám i válec jsou zdobené rytinou, komory jsou čisté, pažbičky hezké, původní, neponičené. Soubojové pistole měly být podle tradice shodné, párové pistole , zpravidla protivníkům neznámé. Uloženy byly v kazetě s pomůckami k nabíjení zbraní, jakými byly nabíjecí kladívko, odměrka na prach, nabijáky, kleště na lití kulí a další příslušenství.


Zámková deska značena Colombo Milano. Dekorativní replika zbraně neschopná střelby. Knihovna je do odvolání uzavřena, všechny plánované akce se ruší.


Využijte naše služby z domova. RF, vyrobenou ve Philadelphia, Pennsylvania. Solnička a pepřenka nábojnice Caliber Gourmet Keramické nádobky na sůl a pepř v imitaci nábojnic od značky Caliber Gourment.


Jedná se o žhavící plynový zapalovač s možností opakovaného plnění. Nabízíme Vám sady kořenek, které si můžete vybrat jak na otáčecím stojanu, tak i na magnetickém stojánku. Zapalovač – pistole je přesně ten zapalovač, kterým můžete.


Kvalitní kořenky Vám pomohou při snadnější přípravě jídla neboť Vám usnadní jeho přípravu. Kořenky máme v různě velkých sadách. Pořiďte si u nás další domácí potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky