středa 19. října 2016

Plastový sud 200l bazar

The Series Is The Latest Generation Of Our 4xPickup Truck. Built To Perform The Toughest Jobs In The Most Challenging Conditions. Používaný na víno, ve velmi dobrém stavu.


Dům a zahrada - 200l sud bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastový sud.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Nabízíme k prodeji potravinářský, plastový sud s uzávěrem, vhodný na uchování potravin, převoz kvasu, nebo ke sběru dešťové vody.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je su. Great Offers Across Our Range. Explore Our Range Of Cars.


Contact Mitsubishi Dealer Near You! Sudy jsou v dobrém stavu. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l , 220l, 300l a 500l. Akční ceny a zboží skladem. Su vyrobené z odolného plastu.


Vhodne na kvas,pomie,olej,phm a iné. Osobný odber-sudy neposielam. Veko na sud na vodu 200L. Barel 220l na dažďovú vodu. Free Shipping Available.


Použité, čisté, nepoškozené za 2kč za kus. Sud 200l na dešťovou vodu s kohoutkem. Bazar sud na vodu 200l produkt ů. Sloužil jako obal na čistící prostředek (jar). Prodám plastový sud 200l.


PLASTOVÝ SUD 2L POUŽITÝ UN MODRÝ DVĚ ZÁTKY NA KAPALINY ( SUD 2L ). Nabízím plastové kanistry různých objemů, 10L 20L 25L 30L. Dále kovové sudy objemu 60L, 200l. Mám 10ks, možno i jednotlivě. Piště, volejte, stačí i SMS. Prohlédněte si aktuální inzeráty plastový sud.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky