středa 19. října 2016

Jika lyra plus umyvadlo 65

Proto v každé designové řadě Jika najdete umyvadla různych rozměrů a typů, ktera vyhoví prostorovým možnostem vaší koupelny. Montážní návod k instalaci umyvadel Jika naleznete v dokumentech ke stažení. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Nové materiály, vysoká kvalita a bezkonkurenční cena se zárukou roky.


Kompletní koupelnu Lyra pack vhodně doplní vysoká skříňka s policemi, osvětlení. Nábytkové umývadlo od firmy JIKA zo série Lyra Plus. Umývadlo má oválny tvar s otvorom uprostred. K umývadlu je nutné dokúpiť batériu a sifón. Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly případně komplety keramického umyvadla a skříňky.


Koupelnový nábytek Jika se vyznačuje vysokou odolností vůči vlhkosti a mechanickému poškození. Jika Lyra Plus umyvadlo s otvorem 65cm. A reference point for design, technology and sustainable development. Catalog and online store bathrooms and toilets. Vysoko lesklé biele dvierka sú kombinované s korpusom vo farbách tmavého dubu, čerešne či čistej bielej.


Umyvadla Lyra Plus jsou. Zaujímavým a praktickým detailom je zapustené otváranie. Stojací klozet, hlboké splachovanie, zadný odpad. Druh výrobku, skrinka pod umývadlo. PLAN umývadlo 65x48cm s otvorom pre batériu a. Lyra plus umyvadlo 65x52cm s otvorem pro baterii, bílé.


Jika Cubito umyvadlo 65x,5cm, bílé, bez otvoru pro baterii Výprodej. Preto v každom dizajnovom rade Jika nájdete umývadlá rôznych rozmerov a typov, ktoré budú zodpovedať. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěv.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. K umyvadlu je nutné dokoupit baterii a sifon. Specializovaný e-shop s nabídkou výrobků české značky Jika. Na první pohled překvapí svou jednoduchostí.


JIKA JIKA - Lyra Plus umyvadlo 65xs otvorem 8. LYRA , což je mimořádně atraktivní řada koupelnového nábytku a vybavení, která vizuálně osvěží každou koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky