středa 19. října 2016

Gravitační nůž replika

Fallschirmjäger Messer Tyto nože jsou repliky nožů z období 2. Jsou určeny… 9Kč vč. NSKK German Dagger replika německé válečné dýky Tyto nože jsou repliky nožů z. Prodám Originál gravitační nůž Bundeswehr výsadkář, parašutista,letecký,tankistický,který prošel armádou,německými jednotkami Jagdkomandos v NATO,dále byl nůž ve výzbroji posádek tankových divizí Panzerdivision na tancích LEOPARD II. Pojem „ gravitační nůž “, v němčině též „Fallmesser“, vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak zcela skryté v rukojeti. Vysunutí lze provést po stlačení hřbetní pojistky vnitřní pružiny na palcové straně u záštity nože, poté je třeba nožem buď mávnout nebo jej prostě otočit záštitou dolů.


Fallkappmesser - gravitační nůž Vzhledem k tomu, že na spoustě fórech a stránkách se stále řeší gravitační nůž , pokusím se vám ho lehce přiblížit v kratičkém článku. Více informací se dozvíte ve dvou publikacích, které o tomto noži vyšly. Gravitační nůž (Fallmesser) tak, jak ho známe z historie byl původně určen pro německé výsadkáře za II. Název odpovídá způsobu vysunutí ostří. Stejným způsobem se zavírá.


Ale zpět k noži, který prošel dvouměsíčním redakčním testem. FJ Fallmesser, gravitační nůž II. Velmi kvalitní replika. Dodáváme jen s označením SMF. Bohužel, nože jsou definitivně vyprodané u dodavatele.


OFW LLParatrooper - gravitační nůž německého Bundeswehru Nabídka kvalitních značkových nožů. Doprodej skladových zásob. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Repliky zbraní a netradičné darčeky. Našou hlavnou činnosťou je predaj replík historických chladných zbraní ako sú meče, šable, kordy, ďalej potom kanony v pomere 1:alebo miniatúry kanonov.


Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku. Výborně reprodukce detaily. Skládací nůž , provozní zámek čepele. Popis: Gravitační nůž Koupím originál německé válečné gravitační nože. Klidně nekompletní nebo poškozené.


Kč bych byl velmi opatrný, reálně se prodávají od tis. Největší roli hraje výrobce, samozřejmě částečně i stav. Nůž pro Bundeswehr z tohoto vycházel. Pán píše : Vynikající novodobá replika legendárního, gravitačního nože používaného za II.


Značení na střenkách je LL-Akorát ta veverka solingen, ta je nějaká divná. Tenhle nůž jsem vždycky chtěl, ale použité originály od BW , vycházejí nejlevnější kolem. Originální gravitační nůž Carl Eickhorn pro Bundeswehr. Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní.


Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky