pondělí 24. října 2016

Stojánek na mobil do auta

Stojánek na mobil do auta

Umožní vám ukotvit telefon či tablet na čelní sklo, palubovou desku, do ventilační mřížky či zapalování. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Mobilonline, Stojan na mobil do auta.


Budeme se vám snažit odepsat a. This feature is not available right now. Please try again later. Právě pro tyto situace se hodí držáky na mobilní telefony. Mobil do nich upevníte a můžete bez potíží sledovat navigaci či přijímat hovory.


COMPASS, PopSockets, iOttie a dalších. Nově také můžete najít kromě pouzder, krytů a obalů na mobily také běžecké obaly, pouzdra na kolo a jiné aktivity, tvrzená nebo ochranná skla, drátová nebo bezdrátová sluchátka, seflie tyče a mnoho jiných vychytávek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Stojánek na mobil do auta

Stojánky na mobily jsou ideální možností přizpůsobení si pozorovacího úhlu při sledování filmu, videohovoru nebo použití jako držák navigace do auta. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Univerzální magnetický držák na mobil do auta. Nenápadný a velmi praktický držák pro umístění Vašeho telefonu v autě.


Praktický stojánek na telefon, který stačí umístit do auta na palubní desku. Držák na mobil do auta kočka. Jsou velkými pomocníky hlavně v autě, kdy uvolní ruce a vy můžete sledovat například GPS. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastový držák na mobil s upevněním na větrací mřížku v autě.


Stojánek a držák v jednom je skvělý doplněk, který upoutá! Horizontální i vertikální použití, snadná a montáž, přísavný držák, otočné rameno. Vyroben z odolného a pevného plastu s prvky proti poškození vloženého zařízení. Praktický držák silnou přísavkou pro spolehlivé a bezpečné uchycení tabletu o velikosti od – do na palubní desku auta. Rufa stojánek na mobil s přívěškem na klíče.


Na cestovné účely je jednoznačne najmúdrejšie zaobstarať si do auta držiak na mobil. Viackrát sa nám stáva, že si potrebujeme zapnúť navigáciu alebo vybaviť hovor, a vtedy sú držiaky nenahraditeľným pomocníkom. Pak využijte tento držák na telefon Hama ALU disponující speciálním magnetem pro maximálně pevné uchycení. K telefonu přitom stačí.


Nabíječka do auta , která může nabíjet až zařízení najednou. USB porty vám poskytnou nabíjecí proud A, porty A. Popis: Prodám držák mobilu do auta na sklo, nový. Cena Kč, okres Tábor.


Originální stojánek i držák nejen na mobilní telefony. Položek k zobrazení: 9. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky