čtvrtek 13. října 2016

Termosky test

Mimo toho si můžete v tomto článku přečíst rady o tom, čeho je třeba si všímat při výběru termosky. Se ztrátou pouhých 11° C za tři hodiny patří v rámci kategorie k nejlepším v testu a hodí se také pro dlouhé použití. Lacnejšie termosky , ktoré udržia teplotu do hodín, sú vyrobené z plastu.


Využitie majú pri kratších rodinných výletoch a obľúbené sú najmä u detí – majú krásne farebné dizajny, nízku hmotnosť a ak ich predsa len zničíte, nie je vám takejto investície ľúto. Vyberajte s nami najlepšie prenosné termosky na trhu. Prehľadná hodnotenia a víťazi testu, recenzie, skúsenosti.

Chytré hodinky a náramky jsou hit. Myslete i na to, že s objemem bude růst i hmotnost termosky. Při delších túrách si ohlídejte, aby termoska byla dostatečně objemná, ale také co nejlehčí. Aby byl náš test kompletní, tak jsme měřili i hodnoty opačné. Termosky jsme naplnili kohoutkovou vodou o teplotě 14°C (teplota vody z řadu může být proměnlivá) a následně nechali termosky „zapéct“ na 40°C.


Vložili jsme je do trouby, předehřáté na čtyřicet. Termosky a termohrnčeky sú “zariadenia”, ktoré sa používajú na udržiavanie nápojov a pokrmov horúcich, alebo studených. Mnohí z nás ich kupujú, aby svoju kávu, čaj, smoothies alebo iné nápoje mali stále so sebou, či už na pracovisku alebo pri športových alebo iných voľnočasových aktivitách.

Thermos vyvíjí termosky a termo hrnky tak, aby splňovaly nejen každodenní potřeby dané třídy uživatelů, ale rovněž překvapily své okolí originálním designem. Jedná se o výrobky, které mohou doprovázet svého majitele po celý rok a udržovat nápoje při požadované teplotě. Zachovat původní teplotu nápoje je tím nejdůležitějším, co lidé od termosky očekávají.


Nechýbajú tu ani termosky na jedlo, termokanvice alebo objemné termosky s pumpičkou. Ak hľadáte najlepšiu kvalitu prevedenia, najdlhšiu retenciu tepla a najvyššiu odolnosť, tak v tejto cenovej hladine ju nájdete, avšak budete musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Přečtěte si náš test termohrnků a nechte se inspirovat. Bavlněná rouška ke každé objednávce zdarma! Praktický test ukázal že udržanie teploty zavisí od objemu termonádoby Esbit ponúka 1l, 0. Termoska byla naplněna téměř vroucí vodou a poté dána do chladničky s konstantní teplotou °C.


V určitých intervalech byla teplota vody v termosce Isosteel přeměřena a zaznamenána a termoska vložena opět do chladničky. Test probíhal po dobu hodin. Hrdlo termosky má průměr 5cm, takže nalévání tekutin je na pohodu. Stejně tak následné dochucování či vymývání vnitřku termosky. Při uzavírání termosky si všímám ještě těsnění obou víček.


Dobře dosedají na plochu v termosce a utěsnění je velmi dobré. Velký výběr kvalitních termosek od renomovaných výrobců Thermos, Stanley, Esbit a další, které udrží váš nápoj či jídlo dlouho teplé nebo studené. I když většina prošla zkouškou bez úniku jediné kapky, pět termosek selhalo.


Jak probíhal test Všechny termosky prošly akreditovanou laboratoří Strojírenského zkušebního ústavu v Jablonci nad Nisou.

Technici u nich nejprve změřili objem nalévané tekutiny, váhu prázdné termosky a její rozměry. Poté provedli sérii měření, kterými zjistili jejich tepelně izolační vlastnosti. Ak plánujete kúpiť termopohár na pivo Beer Big One prečítajte si nasledovné riadky,a dozviete sa ako sa termopohár chová skutočne v. Termosky Tescoma spojuje vysoká kvalita provedení – výborné termoizolační vlastnosti (nápoje si po dlouhou dobu udrží svou teplotu), uzávěr opravdu těsní a použité materiály neobsahují žádné škodlivé látky. Přesvědčit se můžete v nezávislém testu TEST DNES nebo v pořadu Černé ovce.


Aby si nápoje udržely teplotu co nejdéle, stačí, když je dáme do termosky. Pro uzavření termosky víčko sklopte a zámek přemístěte do horní polohy. Podrobný návod k použití najdete na obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky