čtvrtek 8. února 2018

Barový závěsný držák na skleničky

Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky. V našem obchodě koupíte: kapsáře do auta, organizér do auta, držák na mobilní telefon do auta, držák na toaletní papír, držák na skleničky na víno.


Při vybavování byť i té nejmenší místnosti v domě často záleží na takových maličkostech, jako je držák toaletního papíru. Správný držák na toaletní papír. Elegantní závěsný držák vinných sklenic dodáváme ve stříbrné barevné variantě. K dobrému vínu neodmyslitelně patří i určitá atmosféra spojená též s kulturou jeho podávání. Chcete dodat každému okamžiku rozdělávání lahve punc výjimečnosti?


Nejvyšší čas sáhnout po elegantním držáku na víno. Skleničky jsou díky němu po ruce, nehrozí, že je omylem zničí například děti, až si budou brát svůj oblíbený hrníček z kuchyňské linky. Rozlišovače na skleničky a držáky na čajové sáčky v jednom jsou super vychytávkou do domácnosti. Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa.


Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete. Organizéry a závěsné systémy do kychyně jsou nezbytností. Kuchyňská linka je sama o sobě malý zázrak, ale skutečně nad ní budete žasnout, když ji vybavíte těmi správnými doplňky. Závěsný držák na hrnky v měděné barvě Metaltex.


Držák skleničky do koupelny a na WC. Sklenička je z pevného tlustého skla matněného chemickým způsobem a má skryté plastové těsnění, které zajišťuje absenci dotyku skla a kovu a pevně fixuje skleněný předmět v držáku. Chemický způsob matnění dodává sklu hladkost povrchu, přičemž.


Skvělým tipem na jejich upevnění je zavěšení na speciální praktický držák. Jeho kovová konstrukce je potažená plastem. S tímto závěsným držákem na sklenice to bude hračka – místo ve skříňce nebo na regálu využijete skutečně optimálně. V sortimentu naleznete poličky do koupelny, organizéry, odkapávače na nádobí, háčky, věšáky i stojany na toaletní papír. Udělejte si snadno a rychle pořádek ve skříni s hrnci a poklicemi.


Pomocí závěsného držáku na poklice můžete Vaše pokličky přehledně skladovat ve dvířkách skříňky. Funkční prvek do barů, restaurací či kuchyně. Vychutnejte si svůj oblíbený alkoholický či nealkoholický nápoj přímo během relaxování ve vodě. Nemusíte ho stále držet v ruce či bát se, že ho vylijete. Provrtaných zdí kvůli poličkám už bylo až až.


Teď je na čase zkusit něco, co ušetří nejenom vaše nervy, ale i čas. Aplikování produktů od značky Future je otázkou dvou sekund - stačí pouze zavěsit na vámi vyžadované místo užitku a tím celá námaha končí. A aby toho nebylo málo, materiál takovýchto držáků je se speciální. Použitelný pro všechny typy kol a šířky plášťů.


Vhodný tam, kde je nedostatek prostoru pro uložení kola. Povrchová úprava práškovým lakem. Prodám dva samozavlažovací truhlíky Fantazie zn.


Odborný časopis dTest, zkouší, prověřuje a testuje velké množství různorodých produktů a spotřebičů do domácnosti. Můžete se podívat testovali i tento produkt v jejich databázi 1Kč. Nabízím držák , háky , závěsný prvek na hliníkový žebřík (štafle)k uchycení ke stropu (uložení žebříku ,nezabírá místo,nepřekáží). Tlouška materiálu mm. Cena: sada 4Kč včetně bal.


Ze špatné zkušenosti na dobírku. Již žádné povalování zubních kartáčků na umyvadle. Pořiďte si elegantní nástěnný držák kartáčků CUBO v hranatém moderním designu včetně matné skleničky.


Ze stejné série můžete do koupelny pořídit i další koupelnové doplňky, které přispějí k celkovému dobrému dojmu z této místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky