pátek 16. února 2018

Kotel na zabijačku bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty kotel na zabijacku - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Ostatní - Kotel na zabijačku bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ma jediny vetsi nedostatek a to ulomenou “packu” na dvirku od topeniste. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nevyužívaný kotel na ohřev vody - zabijačkový kotel.


Dříve byl používán na zavařování, vhodný na zabijačku a podobně. V případě zájmu napište, možno domluvy. Foto před údržbou) Platí do smazání.

Pařák, kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách. Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Technické údaje Výška 900mm Šířka 640mm Průměr kouřového hrdla 125mm Hmotnost cca kg Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý tepelný výk.


SMALTOVANÉ KOTLE NA ZABIJAČKU. Velký výběr smaltovaných kotlů za nízké ceny. Nabízíme různé velikosti smaltovaných kotlů na zabijačku , od L, L, L, L až do 1L velké zabijačkové kotle, na velké svině! Velkokapacitní kotle se mohou využít i na velké gulášové párty, akce a gulášové soutěže!


Omezení je pouze při osobním odběru! Kvůli COVID-je zakázán osobni odběr. Nam to nevadí, my ho porazíme :-)! Lidé seďte doma, vařte guláš, grilujte a noste roušky ! Děkujeme za objednávky. JUNKERS PLYNOVÝ KOTEL prodám použitý plynový kotel ,byl používán jako záložní kotel k topení tuhými palivy.


Prodám velmi zachovalý kotel na zabijačku. Plastová okna včetně žaluzií, plynový, kombinovaný kotel. Kotle - bazar , srovnání cen.

Kotel (nebo také vložka do pařáku) ze zděných kamen určený na vyváření. Pařící kotle, pařáky, kotle na paření, kotle na maso, zabijačkové kotle, kotle na zabijačku a na zabíjení prasat a drůbeže. V naší nabídce najdete nejenom kotle, které se využívají při pořážce drůbeže na spařování peří drůbeže, ale i kotle, které se využívají při zabijačce na vaření masa a tekutin, omáček. Smaltované a nerezové kotle a kotliny. Vybírejte z inzerátů.


Rozvoz Bratislava a okolie ZADARMO. Zariaďujeme veľké kotlíkové akcie, súťaže vo varení gulášu, firemné akcie, menšie rodinné oslavy a podobne! Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


Predám novy set na zabijacku spolu alebo jednotlivo. Hrniec má priemer CM ,je vysoký 50cm vyrobený z 5mm antikor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky