středa 7. února 2018

Látkový ubrousek na svačinu

I obal na svačinu může být pěkný a stylový, kromě toho, že je užitečný. Můžete si vybrat z několika designů různých barev a vzorů a tato nabídka se bude rozrůstat. Rádi se i pokusíme vyhovět Vašim představám, jak byste si svačinový sáček pro své blízké představovali, pokud si nevyberete z naší nabídky. Když jsem někdy v březnu procházela věci po rodičích, můj látkový ubrousek na mne vykoukl ze skříně. Zpříjemňete Vašemu školákovi tyto chvíle a vyberte látkový ubrousek na svačinu se zajímavým vzorem.


Právě ze stejného rozčarování nad zbytečným odpadem vznikl ekologický látkový ubrousek na svačinu od slovenské značky Včelobal nebo české značky Božan. Voskovaný božan ubrousek můžete požít na zabalení svačiny, ale i na zakrytí rozjedeného jídla. Díky tomu minimalizujete používání alobalu a jednorázového.


Látkový ubrousek patří na klín, je to tak. Pro někoho samozřejmost, pro někoho ne, ale od toho jsme tady! Prostě, ubrousek první! Vyvarujte se zasunovat ubrousek za límeček. Lze použít i jar, jen pozor na horkou vodu, ta by vosk mohla rozpustit.


Voskový ubrousek je ekologický, hygienický, netrhá se a není nijak cítit. Kromě svačiny do něj můžete balit nakrájenou zeleninu a ovoce na cesty, koláče s náplní, nastrouhaný sýt atd. Takový látkový ubrousek snadno vyperete, a rázem bude jako nový. Můžete vyzkoušet třeba ten od Made Sustaine který máme v nabídce. Je vybaven speciálním páskem ze suchého zipu, který svačinu ochrání před nechtěným vyklouznutím.


A jeho největším plusem je údržba. Potřebujete papírové s potiskem nebo látkové? I ty vánoční a velikonoční. Ubrousky rychle vyberete na FAVI.


Je jedno, zda je použijete na balení svačiny nebo na stůl jako prostírání. Zadejte parametry a nakupujte u prověřených e-shopů. Jsem naprosto šicí antitalent a syn má mít do školy látkové prostírání na školní svačinu. V obchodech jsem to nenašla (dětský motiv) a na internetu nabízí jen jeden obchod. Látkové ubrousky pro každého malého školáčka.


Nejširší výběr moderních látkových plen a doplňků k látkovým plenám. Obal a ubrousek na jídlo New Fruit Keep Leaf. Ekologický svačinový ubrousek dvouvrstvý. Lehká údržba, PU látka je lehce otiratelná, celý ubrousek je možné prát v pračce, bez aviváže. Lehce uzaviretelný na suchý zip.


Růžový látkový ubrousek oceníte každý den pro zabalení svačiny do práce či do školy, hodí se i na výlety nebo pikniky v přírodě. Nepropustný ubrousek na svačinu , co kterého se dá dobře zabalit svačina a zároveň i použít. Teprve poté si začneme listovat v menu, konverzovat s číšníkem a věnovat se spolu-stolovníkovi.


Tento látkový ubrousek by u toho neměl chybět. Ať už sebou máte tři malé křiklouny, partu kamarádů, nebo trávíte dovolenou jen ve dvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky