pondělí 5. února 2018

Fix na porcelán praha

Krycí barevné fixy na sklo, porcelán , keramiku, kov a další materiály. Tloušťka fixy je 2-4mm, podle úhlu jak malujete. Po zaschnutí fix (cca hodiny) vypalujeme v nepředehřáté troubě na 1°C minut. Sada obsahuje všech základních barev od bílé až po černou.


Barvy na porcelán , Velkoobchodplus.

UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou. Fix na porcelán , stříbrná. Speciální fix pro malování na porcelán vysoké kvality. Fixem snadno namalujete tenké kontury i. This shop sells traditional Czech porcelain with the famous blue onion pattern.


Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Jsou vhodné například pro dekoraci porcelánu, skla, keramiky, kovových, měděných a smaltovaných předmětů.

Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování. Fix pro malování na porcelán vypalovací – obsah 22ml, modrý Porcelan Art Pen jsou jedinečné fixy na porcelán s vynikající přilnavostí k různým povrchům – sklo,. Po skončení práce použité náčiní umyjte vodou. Fixy se nanáší na pevné. Nemohu zapomenout na tehdy rozšířené malování na hedvábí, d ecoupage a mezi dětmi slupovací barvy na sklo - WindowColor.


O necelý rok později se na nás usmálo štěstí uvolněním prostor na vyškovském hlavním náměstí. Nabízený sortiment se rozšířil všemi směry tato prodejna získala. Popisovače a fixy na tabuli. Psát s nimi můžete bez obav na více povrchů – například sklo či porcelán , aniž by za sebou zanechával šmouhy a poškodil povrch.


Náplně popisovačů na tabuli jsou téměř bez. Skvělý doplněk na oslavy, párty a večírky. Marvy 2je popisovač bílé barvy vhodný na tmavý i světlý textil. Netoxické složení, bez zápachu. Dříve než zaschne je možné ho vyprat mýdlovou vodou.


Výdejní místa Zásilkovna.

Naše smluvní pobočky, výdejní místa nemají vlastní skla proto veškeré zboží je na ně doručeno z pražské centrály 1. Prodáváme školní a kancelářské potřeby, knihy, učebnice a odbornou literaturu, výtvarné potřeby, hry a hračky, doplňky pro bydlení a dekorace, tiskopisy, formuláře a další. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jsme nadšeni tvořit a rády bychom Vás naším nadšením nakazily. Milujeme papír a vše s tím spojené. Vyrábíme pro vás bloky, sešity, tužky a jiné.


Lektoři Romana Hejná a Ondra Tůma připravili pro účastníky všech keramických kroužků v DDM Praha - Hobby centrum pozdrav a těší se na vaše básničky i básně. Látková nákupní taška vhodná pro potisk a výšivku, vybavena dvěma popruhy pro nošení v ruce nebo přes rameno,praktická a skladná, vejde se do kapsy či do kabelky. Vybírat můžete z jednotlivých barev nebo i celé sady od různých výrobců.


Eshop pro kreativní tvoření založila Monika Brýdová (brydova.cz).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky