pondělí 19. února 2018

Gravitační nůž cena

Gravitační nůž (Fallmesser) tak, jak ho známe z historie byl původně určen pro německé výsadkáře za II. Název odpovídá způsobu vysunutí ostří. Prodám Originál gravitační nůž Bundeswehr výsadkář, parašutista,letecký,tankistický,který prošel armádou,německými jednotkami Jagdkomandos v NATO,dále byl nůž ve výzbroji posádek tankových divizí Panzerdivision na tancích LEOPARD II. Cena : 33- Kč (vč. DPH) Dostupnost: do týdne.


Nůž gravitační Eickhorn Solingen Bundeswehr LL80. Nůž záchranářský RT-I-TAC Solingen Speciální gravitační nůž pro záchranářské. Zodiac Kizlyar SPETSNAZ Výsadkáři Nikdo kromě nás Prodám nůž s motivy ruských výsadkářů od ruské. CENA 8PO RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA 3Kč.


Pojem „ gravitační nůž “, v němčině též „Fallmesser“, vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak zcela skryté v rukojeti. Vysunutí lze provést po stlačení hřbetní pojistky vnitřní pružiny na palcové straně u záštity nože, poté je třeba nožem buď mávnout nebo jej prostě otočit záštitou dolů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Poválečné typy nemají dřevěnou střenku ale zelenou plastovou. Dobrý den, prodám Německý Gravitační nůž. Nůž je opravován, má nové střenky, je opravená čepel. Je vidět, že byl nůž rozebírán. Nejspíš bylo zlomeno pero.


Stále hezký dobový artefakt. Víte, ta povídka jak byl pán v Rusku v české legie a tam nůž sebral při šacováni německému vojákovi jen dokazuje, že s nožem není vše OK. Tak nám tam nesedí minimálně ty roky.


Vojenské sběratelské Chladné zbraně. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Hledáte pravé vojenské útočné nože? Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob.


EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! This feature is not available right now. Please try again later.


Zdar, nůž bundeswehru – eickhorn má (u použitejch kousků z armády) občas ohlou hřbetní pojistku. Popis: BW Fallschimjager gravitační nůž Gravitační nůž je používán německými výsadkáři od začátku druhé světové války po součastnost. Zlaté české ruce - Gravitační nůž Chtěl bych Vám kolegové představit práci mého dobrého kamaráda, který má opravdu zlaté ruce. Jedná se o výrobky mladého talentovaného kováře. Rozhodl se vyrábět čepele k legendárnímu Gravitačnímu noži.


Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Cena jedné SMS je Kč včetně DPH.


První SMS zvýhodňuje inzerát o dní, druhá o dní, třetí o dní. Aktivace služby proběhne okamžitě. Technicky zajišťuje a-sms s. Popis: Koupím a dobře zaplatím za československý gravitační nůž s označením CZa za nůž s označením VZ49. Cena poštovného do zahraničí je dle tarifu české pošty. Price of postage to foreign countries according to the rate of the Czech Post.


Německý výsadkářský gravitační nůž OFW LLParatrooper, vyráběný v nezměněné podobě od II. Dodáváme jen s označením SMF. FJ Fallmesser, gravitační nůž II.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky