středa 14. února 2018

Pullitr s vickem

Jedná se o dárek nejen pro muže, stejně tak není nutné tento půllitr používat pouze na pivo. Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem. Tradiční pivní krýgl s cínovým víčkem, které zabraňuje zvětrávání piva.


Potěšte znalce piva korbelem, který vzniká dle historických předloh! Krýgl lahodí oku a navozuje příjemnou atmosféru. Má moc pěkně propracované. V katalogu nemáme podrobnější informace o pullitr s vickem. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Originální tvar půllitru Pilsner Urquell, je doplněn o cínové víčko, které umožňuje uchovat pivo déle čerstvé. Tvar víčka s chmelovou šiškou připomíná svým vzhledem historické cínové korbely z doby, kdy se pivo v Plzni vařilo pouze v měšťanských domech.


Inzerát Půllitr s víčkem v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od Karel na Sbazar. Ostatní - Pullitr s bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Osobní půllitr s kovovým víčkem. Stylový půllitr s vlastním designem na keramickém podtácku. Běžně a vždy s ohledem na aktuální vývoj v příslušných informačních technologiích používáme tyto typy souborů cookies: (i) Vyžadované - jsou nezbytné a pomáhají Vám pohybovat se po webových stránkách a vidět určité funkce.


Tyto soubory například zajišťují uložení nákupního košíku při všech krocích. Keramický půllitr s víčkem zelený ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Elegantní sklenice v různých velikostech je vhodná k dekoru pískováním nebo tiskem.


Při nákupu vice kusů možná sleva. Hodí se jak na běžné pití, tak jako dekorace. Skleněný půllitr s cínovým víčkem je krásným dárkem pro každého pivaře. Cínová víčka se na půllitry dávala proto, aby hostům do piva nepadaly mouchy.


To už snad dnes nehrozí, ale i tak má cínové víčko své kouzlo a nádech nostalgie. V současnosti budu postupně různé zajímavé předměty. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ : od 1. Pokud vyhrajete více aukcí, lze po předchozí domluvě, sloučit poštovné. Uvedená cena je bez pískování. Kovový stojan na víno - rytíř s halapartnou.


Lahev je uložena nastojato, pod kovovým návlekem. Vhodné na lahve do průměru cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky