středa 14. února 2018

Horkovzdušná trouba značky

Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Plášť z lakovaného kovu, interiér z pozinkované oceli. Režim horkého vzduchu je ideální pro kuře, ryby nebo přípravu dvou jídel najednou. Pečení si hravě poradí s vepřovým nebo hovězím masem, trouba je připravena i pro grilování klobás či kotlet.


Pro milovníky sladkého slouží režim pečení, který dokáže.

Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů. Pro až osoby volte troubu o velikosti až litrů. Udává energetickou náročnost spotřebiče. Vybírejte trouby z energetické třídy. Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás.


Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama vyčistí párou. Centrální ovládání je snadnější než kdykoli dřív.

To vše v nadčasovém designu. Aukro Elektro Malé elektrospotřebiče Kuchyňské spotřebiče Parní hrnce. Podmínky záruky jsou popsány v samostatné zárukové brožuře.


Tento výrobek nese označení CE. Moderní gastro zařízení, které nabízí dokonalý systém vnitřní ventilace pro rovnoměrnou distribuci tepla. Digitální konvekční ( horkovzdušná ) pec s přivlhčováním. C, nastavitelný časovač, předprogramovaných funkcí, rychlé nahřátí, LCD dotykový displej pro přesné nastavení teploty a ovládání, vyjímatelný koš s rukojetí, snadno rozebiratelná. Stačí jen vybrat jednu z přednastavených kategorií, zadat váhu a trouba už udělá vše ostatní.


SPOTŘEBIČ BYL VYSTAVEN NA NAŠEM STUDIU, NIKDY NEBYL V PROVOZU ZÁKLADNÍ CENA 117. CZK VÝPRODEJOVÁ CENA 70. Hitem posledních let je horkovzdušná trouba , která zajistí lepší přípravu jídla za použití horkého vzduchu. Pokud je s kruhovým topným tělesem, dokáže udržet konstantní teplotu v celém prostoru trouby.


Víceúčelová horkovzdušná trouba a fritéza bez tuku od belgické značky Kalorik je unikátní propojení fritování teplým vzduchem, zdravého vaření a kompaktních rozměrů. Jeho výjimečnost spočívá ve způsobu ohřevu prostřednictvím ventilátoru a. Elektrická pečící mini trouba a horkovzdušná trouba v sobě kombinuje to nejlepší pro rychlé a rovnoměrné pečení. Díky páře nedochází k vysoušení produktů.

Mini trouba Caso TO nabízí plynule nastavitelnou teplotu až 2°C a disponuje 120-minutovým časovačem. Vnitřní osvětlení umožní snadnou orientaci při pečení a topné prvky jsou z kvalitní nerezové oceli. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vestavné pečící trouby. Trouby se vyrábějí jako vestavné. Toto řešení má výhodu v tom že troubu lze umístit na jakéko-li místo v kuchyňské lince.


Tato trouba nabízí stejnou úroveň flexibility, jakou vyžadují zaneprázdnění šéfkuchaři. Má XXL kapacitu, největší plech široko daleko a až pět poloh p. Samočisticí systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty. Pekařská pec pojme plechy o rozměrech 600x4mm (nejsou součástí zařízení), disponuje možností automatického přivlhčování, pečení pomocí jedinečnému.


Designová řada RUSTIKÁL - design minulosti v novém obleku. Jemné tvary a tradiční materiály umocňují nadčasovost tohoto designu. Kruhový ciferník, antracitová barva a retro tvary ovládacích prvků evokují příjemný pocit útulné venkovské kuchyně.


Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Díky tomu je trouba výkonnější a výsledek pečení rovnoměrný. Horkovzdušná vestavná trouba.


Moderní typ trouby, který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry. Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny. Samočistící systém Pyrolýza vám usnadní práci s čistěním trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky