čtvrtek 22. února 2018

Cedulky pozor pes

Naše smečka je nekonečnou inspirací pro texty na naše cedulky a trička, život s nimi je prostě prima Info Doprovodné info ke všem fotografiím v tomto eshopu: Kupírování uší je v ČR zakázáno zák. V našem e-shopu naleznete tabulky s těmito i obdobnými nápisy doplněné fotkou vybrané psí rasy. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Kovová výstražná venkovní cedulka oznamující to či ono, že se ve vašem obydlí může návštěvník setkat s vašim čtyřnohým miláčkem a jeho teritoriem.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Keramická nástěnná dekorace, hranatá cedulky v cappucinovém provedení s vtipnými nápisy pro všechny pejskaře a milovníky psů. Nápisy jsou na výběr tyto: „Psí máma“, „Domov je tam, kde je Tvůj pes “, „Psy vítáme, lidi tolerujeme“, „Psí ocásky nikdy nelžou“. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Plemena psů a motivy stále doplňujeme. Originální dárky nejen pro pejskaře.


Smaltované cedulky Smaltované výrobky okouzlují svým leskem a krásnými barvami , trvanlivostí a odolností vůči nepříznivým vnějším podmínkám a díky svým vlastnostem si ponechávají luxusní vzhled na velmi dlouhou dobu. Kvalitné tabuľky od pozorpes. Můžete je přišroubovat, nebo nalepit.


Kovová - hliníková originální cedulka s fotkami plemen psů a různými výstražnými texty.

Velikosti těchto cedulek jsou 15x1a 20xcm. Neutrácejte peníze za cedulky , které musíte každoročně měnit! Vyrobíme vám cedulku s fotografií vašeho psa, psů či jiných zvířat. Pokud nemáme fotografii v dostatečné kvalitě, můžeme použít fotografii vybraného plemene z naší databáze. Cedulky pozor pes a tady hlídám já!


Pozadí na cedulku a text si zvolíte sami. Granule pro psy, konzervy, pamlsky a další. Pod potávkovým formulářem naleznete obsáhlou galerii nabízených cedulek POZOR PES.


To, že pes je nejlepším přítelem člověka – to ví i malé dítě. Pokud ale máme psa jako hlídače nemovitosti, tak už to s tím přátelstvím asi nebude tak žhavé. Chceme po něm, aby ohlásil každou návštěvu a tu nežádoucí, aby. Pořiďte si také svou vlastní a originální cedulku na plot či schránku.


Sousedé budou závidět :-) Je to velice jednoduché, postupujte podle návodu. Chcete obrázek, fotku vašeho pejska nebo pouze nápis? Když nám pošlete fotku vašeho pejska vytiskneme.


Pozor pes - vlastní cedulka. Dejte okolí vědět, kdo je u vás pánem! A pokud nechcete dát svému kontu zabrat, podívejte se na nejlevnější cedulky pozor pes , které pořídíte od Kč.

Díky logickému řazení výrobků máte vybráno, než dopijete čaj. Vzhledem k zakázkovému charakteru výroby není možné vrácení zboží s výjimkou reklamací. Počítejte prosím s delší dodací lhůtou, cca týdny - cedulky zadáváme do výroby až po uskutečnění platebni transakce.


Velký výběr cedulek z nejrůznějších materiálů najdete na. Smaltovaná tabulka 140x90mm bílá s červeným textem POZOR PES !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky