čtvrtek 22. února 2018

Kuchyňka bosch klein

Free Shipping Available. Looking For bosch klein ? Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Nabízíme hračky pro děti značky BOSCH mini do kuchyňky. Bay Gifts to the Rescue.


Tyto hračky jsou jako skutečné a pro holčičky a dívky motivace jak zahrat s mixérem, kávovarem a naučit se stát správnou kuchařkou. Součástí je trouba, myčka, digestoř, kávovar, plotýnka a nádobí. Kuchyňka má zvukové efekty při vaření a zapnutí kávovaru. Servírovací pult, trouba, myčka, dřeza, digestořa, kávovara, plotýnka, to vše mohou využít při přípravě mových dobrůtek. Při spouštění kávovaru i vaření.


Kuchyň je vybavena kávovarem, digestoří, troubou, velkou jídelní soupravou a nádobím. Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze. Na baterie, Nádobí a potraviny, 0. Popis produktu Bosch plastový espreso kávovar z plastu - Věrná kopie skutečného kávovaru s realistickými funkcemi.


Dětská plně vybavená plastová kuchyňka. Malá hospodyňka může z jedné strany péct a vařit, z druhé strany má k. Dál už hledat nemusíte! Značka Klein je známá po celém světě pro výrobky vyrobené s důrazem na detail, materiály.


Nejlevnější e-shop Říšesnů. Zboží za akční ceny, slevy. Elektronická, dětská, plně vybavená kuchyňka se zvuky vaření. Barevné provedení v černo-šedé.


Tato luxusní kuchyňka má výbavu jako skutečná moderní kuchyně, po které touží každý malý pomocník s láskou k vaření. Skvělá kuchyňka pro každou malou hospodyňku s řadou příslušenství. Funkční model vrtačky Bosch na baterie je skvělou hračkou, která vám otevře okno do světa kutilů. Uslyšíte zvuk opravdové vrtačky a uvidíte záblesky elektromotoru. Podívejte se, jaké další „elektrické nářadí“ můžete najít v naší nabídce.


Určitě budete spokojeni. Hračka je napájena dvěma 5V tužkovými bateriemi. Ruční mixer na baterie značky Bosch s realistickým vzhledem. Klein Bosch Kávovar Červenošedý kávovar je hračkou, přesně kopírující dospělácký kávovar na skutečné vaření kávy.


Má napodobeninu spínače, ale hračka vodu. Kávovarem a ostatními doplňky, ve které si dosyta vyhraje každá holčička. Krásná velká kuchyňka s licencí značky Bosch je vybavena zvukovými efekty. Děti mohou využít troubu, lednici, kávovar, digestoř a další vybavením. Obsahuje celkem ks přís.


Skvělý kávovar s realistickým vzhledem, funkcemi a licenční značkou Bosch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky