úterý 6. února 2018

Lehká nepromokavá deka na koně

Deka lehká výběhová Bucas Atlantic Light 50g. Takřka povinnou výbavou je nepromokavá deka na koně – jsou sice prodyšné, ale nepropustí vodu a dobře tedy chrání koně nejen v dešti, ale rovněž třeba ve větru nebo při chladnějším počasí. Tyto lehké deky jsou základní investicí do stájového příslušenství a jejich aplikaci bychom neměli. Nepromokavá výběhová deka v kombinaci nepromokavého materiálu a síťoviny. Nová nepromokavá deka se zateplením 300g.


Deka má rozparky na plecích pro volnější pohyb. Křížové zapínání pod břichem na T přezku. Vpředu zapínání na dvě přezky a zapínání mezi zadníma nohama. Vhodná jako lehká deka do stáje nebo pro transport. QHP Deka na hříbě snake.


Deku lze nastavit na různou délku pomocí předního zapínání na suchý zip. ODPOCOVACÍ DEKA MICROFIBRE PRO KONĚ A PONÍKY ČERNÁ (1) Přidat do porovnání. Odpocovací deka Full Neck pro koně a poníky. Ideální, lehká deka bez výplně pro teplejší dny, kdy Váš kůň stále potřebuje ochranu proti nepříznivým vlivům.


Buster hardy 0g deka má lehce prodloužený střih na krku, aby poskytla dostatečnou ochranu a přesto byla komfortní, když nechcete používat úplné zakrytí krku. Takto střižená deka pomáhá snižovat tlak. Námi nabízené deky jsou vyrobeny z kvalitních a příjemných materiálů, které jsou díky jejich vlastnostem určeny pro celodenní nošení. Z obou stran je natisknuto logo.


Materiál 6D ripstop nylon, podšívka fleece. Velikost deky, kterou váš kůň potřebuje, zjistíte změřením jeho hřbetu od kohoutku po kořen ocasu – tato vzdálenost odpovídá velikosti, tedy např. Pokud si nejste něčím jistí, ozvěte se nám, rádi vám poradíme. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Reflexní jízdní deka s výřezem na sedlo Reflex Riding sheet - neonová žlutá. Akční nabídka Reflexní progralehká cvičební deka , která je ideální pro neostříhaného koně. Je to lehká nepromokavá Kentaurka podšitá fleecem, nemá šev na hřbetě a má i krytí ocasu. Má ji delší ale aspoň má zakrytý celý zadek ( kadit a čůrat může aniž by to schytala deka ), taky je delší po stranách ale je to vyhovující, jediné co mi trochu vadí je že ji má malinko velkou vepředu, ale nic co by jí vadilo nebo odíralo. Nabízíme deky stájové, výběhové, fleecové a další.


Doprava a platba Obchodní podmínky Kontakty Přihlášení. Deky a přikrývky na koně. Daretex Bederní deka PLÁŠTĚNKA č. Deka je lehoučká, nepromokavá nemusíte impregnovat, vlastnosti jsou trvalé. Recenze na deky na koně.


Vybavena zadní částí na ocas. Pod břichem křížové zapínání. Na kohoutku podšitá fleecem. Dodává se v praktické tašce. Deka Bucas Freedom Light - lehká nepromokavá pláštěnka.


Klasický střih - bez krku. Zapínání na T-přezku a suchý zip na prsou. Lehká , nepromokavá deka 420D. Chránič přes ocas, šňůra pod ocas.


Ručně malovaná sada by neměla chybět ve sbírce malé pečovatelky. Po vyjížďce je potřeba koně pořádně umýt a vyhřebelcovat, k tomu poslouží tento krásný, ručně malovaný mycí box pro koně. Balení obsahuje: koně , pečovatelku, sedlo, kartáč na hřebelcování koně , kartáč, sedlo s uzdou, deka s ohlávkou, lopata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky