pondělí 19. února 2018

Forma na bábovku sklo

Velká skleněná forma na bábovku SIMAX. Pro pečení tradiční krásně tvarované bábovky v troubě. Sklo má výhodu, že se při pečení nedeformuje tvar a je vidět barva povrchu bábovky.


Sklo je vynikající a bezproblémové pro styk s potravinami. Se skleněnou nádobou na bábovku je třeba zacházet opatrněji, nedávat horkou.

Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce na nádobí.


Keramická forma na bábovku se zase vyznačuje výbornou vodivostí tepla a pečení v ní je super úsporné. Má glazovaný povrch, takže se Vám v ní těsto také nepřichytí. Při manipulaci s touto formou musíte být však velmi opatrní, keramika nesnáší rychlé změny teplot.


Pořiďte si netradiční formu na bábovku. Bábovku tak dávejte vždy péct.

Pokud patříte také mezi jedince, kteří nedají na tento dezert dopustit a ztratila se vám nebo rozbila forma na bábovku , můžete si ji pořídit u nás. V naší nabídce naleznete celou řadu zajímavých forem na bábovku samozřejmě máte také netradiční formy na bábovku. Simax skleněná forma na bábovku 25cm. Forma na bábovku je vyrobena z prvotřídního borosilikátového skla SIMAX české výroby.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Není přece nikdo, kdo by bábovku nemiloval. Ať už tradiční dvoubarevnou, s ořechy, citronovou, s různými polevami nebo vláčnou s tvarohem, jablky či cuketou. Studenú formu vkladajte do studenej rúry a potom zapnite. Horúci formu po vybratí z rúry nikdy nedávajte na kov, kameň, dlaždice - vždy len na drevenú podložku.


Forma nie je vhodný do umývačky riadu, možno ju použiť v plynovej, elektrickej aj teplovzdušnej rúre. Měděná forma na bábovku. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Stará forma na bábovku. Rohy na pití, signální. Tradiční tvar se dvěma uchy. Doprava zdarma od 9Kč!


Rovnoměrně propečené těsto: Sklo , ze kterého je forma vyrobena, je dokonale hladké, můžete se spolehnout na to, že se těsto při pečení nebude připékat.

Sklo také při pečení uvolňuje teplo pozvolna, takže bude. Je vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Popis: Prodám formu na bábovku za 290Kč. Materiál- varné sklo Simax.


Pečící forma na koláč kulatá. Sklenená forma na klasickú bábovku pre milovníkov netradičného pečenie. Při vyklápění musíme přidržovat bábovku i talíř – obvykle formu prsty a talíř palci. Pak rukama (v chňapkách) opatrně zkusíme, jestli se dá forma sundat. K dispozici jsou kusy.


Na této stránce naleznete starožitné pečící fomičky na pečení vánočního cukroví nebo formy na pečení bábovek. Kovové formy a formičky na našich stránkách nabízejí starožitníci i běžní prodejci z celé České republiky. Prodej starožitných forem na pečení i jiných starožitností na našich stránkách je výhodnější, jelikož antikpraha.


Výhodou je dlhá životnosť, hygienická nezávadnosť a jednoduchá údržba. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Je vyrobena z kvalitní skloviny bez kadmia a olova, která odolá velmi vysokým teplotám.


Netradiční skleněné provedení zajišťuje pozvolné propečení. Vaši bábovku pohodlně upečete ve. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky