čtvrtek 8. února 2018

Kouzelnické pomůcky

Zboží můžete osobně vyzvednout , vyzkoušet a zakoupit přímo v kouzelnické prodejně v centru Prahy. Zasíláme i na Slovensko. Nepřeberné množství z kategorie kouzelnické pomůcky ocení každý kouzelník.


Patří mezi ně věci, je kouzelnický vosk, neviditelná nit, hedvábné šátky, umělé palce, kouzelnické podložky a jiné. Ecoiffier Uklízecí vozík Pomůcky pro všechny malé hospodyňky, které chtějí pomáhat svým maminkám v úklidu domu.

Tyto pomůcky - smeták, mop, ruční lux, kyblík jsou ukryty v praktickém vozíkem, který je velmi snadný na obsluhu a lze tak velmi snadno tento vozík převážet. Ukažte vašim dětem jak je důležité uklízet. Klub kouzel a magie Pardubice je dobrovolným zájmovým sdružením, ve kterém se sdružují zájemci o kouzlení, kouzelnictví a moderní magické umění. Dokonalý trik nabízí pomůcky a potřeby pro kouzelníky. Neviditělná vlákna, balónky, sponge míčky či speciální karty za kouzelné ceny.


V sekci KOUZELNICKÉ OBCHODY přinášíme odkazy na e-shopy s kouzelnickými pomůckami, rekvizitami a výrobci. Upozorňujeme, že ČMS nenese žádnou zodpovědnost za služby a zboží, které si objednáte. Originální kouzelnický e-shop, kde najdete kouzelnické rekvizity a potřeby, pomůcky , knihy, DV kouzelnické triky, návody, učebnice, kurz, tábor, produkty.

Divákům je předveden balíček karet, kde každá karta je jiná. Termín: Vzhledem k pracovnímu vytížení Pavla Kožíška nejsou momentálně naplánované žádné termíny. Jednoduché triky a iluze s naučíte s námi velmi rychle.


Criss Angel a další legendy kouzelnického světa vše naučí. MagicStore je kouzelnický obchod s kamennou prodejnou. Prodáváme kouzelnické triky, iluze, žolíkové karty a party triky.


Dovážíme kouzla z celého světa. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Naleznete zde různé kouzelnické rekvizity, pomůcky , literaturu, hůlky, kostýmy, hračky Harry Potter a další. Kouzelnické pomůcky , magie.


Obchod je otevřen také v předsálí Divadla kouzel a to vždy minut před představením a minut po představení. Hračky pro kluky, hračky pro holky – vše skladem! Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách. Největší výběr LEGO, Barbie, Fisher Price a dalších značek. Triky s mincí nevyžadující speciální kouzelnické pomůcky.


Využíváte pouze jednu minci.

Univerzálnost této kouzelnické iluze. Neděláte žádné falešné, neohrabané či nápadné manipulace. Pan Savage již odmalička toužil být prodavačem.


Najdete zde Ty nejrůznější kouzelnické potřeby, pro které se v ostatních obchůdkách nenašlo místo. Tyto kouzelnické pomůcky jsou úžasné a zaručí celé vaší rodině večery plné kouzel a legrace. Při nákupu kusů obdržíte zdrama stojan na vystavení. Pokud máte rádi kouzla, pak si tento výrobek zamilujete. Vystoupení je zaměřeno na spolupráci s publikem.


Jevištní program je určen celému publiku a je mluvený v českém nebo anglickém jazyce. V případě zájmu můžete mladým kouzelníkům za příplatek objednat kouzelnické tričko. Počet účastníků omezen.


Mechanic Industrie představuje mince z metalové šedi nebo bronzu. Tyto mince mají díky speciálnímu frézování nizky hluk, tudíš ideální pro kouzelníky. Tyto speciální kouzelnické pomůcky opravdu docení každý kdo má rád kouzla s mincemi. Mince jsou navrženy tak, aby vypadali lépe a lépe - čím víc tedy budete tyto.


Naučíte se čarovat a stanete se opravdovými kouzelníky! Naše Škola kouzel a její kouzelnické rekvizity jsou určené všem malým i velkým, kteří rádi pobaví své přátele a příjemně jim zamotají hlavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky