středa 28. února 2018

Domácí pekárna recepty kynuté těsto

Do domácí pekárny dáme napřed všechny tekuté ingredience a sůl. Pak přidáme cukr a mouku smíchanou se suchým droždím. Pekárnu zapneme na míchání a kynutí.


Používám program pod číslem 8. Z tohoto těsta děláme ovocné koláče. Níže uvedené recepty jsou vlastní nebo rodinné recepty , které jsem zveřejnila na výše uvedených stránkách.

Těsto (podle receptu Ivy ze stránek primapekarna.estranky.cz): 2ml vody, g oleje, lžička cukru, g droždí, g strouhaného sýra, rovné lžičky soli, 3g hladké mouky. Tento recept taky použivám na tvarohové rohlíčky, i na slano a plnila jsem uzeninou s osmaženou cibulí a sýrem, teda ale to s těmi šneky! To musím vyzkoušet, To vypadá super. Taky tohle těsto znám, je opravdu. Buchty - těsto z domácí pekárny - recept : Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program TĚSTO ( pekárna ETA, Vega, Clatronic).


Domácí pekárna názorů. Ohodnoťte recept : Jednoduché kynuté těsto na cokol. Pokud by bylo těsto řídké přidáme při prvním signálu programu na přípravu těsta ještě trochu mouky.


Zapneme program příprava těsta.

Po nakynutí těsto z pekárny vyjmeme a válečkem rozválíme silnou placku, ze které vykrajujeme například skleničkou kolečka a druhou stranou sklenky tvoříme uprostřed každého kolečka menší dolík. Tématické fráze: domácí housky pletynky z domaci pekarny recept na slané pletýnky slané pletýnky výborné domací pletýnky domaci pletinky domácí pletýnky sladké pletinky domác housky recept na domácí pletýnky z pekárny pletýnky výborné pletynky recept na pletýnky pletynka domáce housky pletýnky recept kynuté. Jelikož domácí pekárny jsou již hodně rozšířené, množí se i recepty na domácí chleby. Tento je pouze z celozrnné mouky a zakysané smetany.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Neumím kynutý těsto , takže jsem k pečení přistupovala s tím, že to hold zase jednou zkusím. Povidla dovnitř a mňam. Tématické fráze: lívance lívance recept lívance ze sušeného droždí těsto na lívance v domácí pekárně livance susene drozdi recept lívance kynuté lívance z pekárny těsto na lívance z domácí pekárny kynuté lívance těsto na lívance v pekárně recept na lívance domácí kynuté lívance lívance ze sušeného droždí. Směs nalejeme do domácí pekárny, přidáme vejce, lžičku soli a mouku.


Kynuté knedlíky z domácí pekárny – recept. Recepty najdete v této části. Houstičky z domácí pekárny - recept : Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Tématické fráze: vanocka z domaci pekarny těsto na vánočku z domácí pekárny recept na vybornou vanocku domaci vánočka vánočka z pekárny dobrá a vláčná domácí vánočka vynikající vánočka z domácí pekárny nadýchaná vánočka recept vánočka v domácí pekárně vanočka recept z domaci pekarny nadýchaná vánočka vánočka domácí pekárna výborná vláčná. A pokud jde o těsto kynuté , nechá ho i velmi dobře vykynout.


Takže vy vložíte ingredience, vyberete program “ těsto ” a po. Dřív jsem dělala kynuté těsto v ruce, ale pak jsem dostala domácí pekárnu, tak už míchám jen v ní. Těsto bylo úžasné, vůbec se nelepilo, nebylo třeba podsypávat, paráda.


Pekla jsem na horkovzduch při teplotě 1stupňů, ale i tak bylo třeba péct minut, každá trouba peče holt jinak.

Ale chuťově jsou úžasné. Díky moc za recept a zakládám do naší rodinné. Tématické fráze: vdolky z kynutého těsta vdolky recept sladké knedlíky kynuté těsto na vdolky těsto na buchty těsto na buchtu kolace těsto na koláče vdolky vdolky recept na kynuté těsto vdolky sladké těsto buchty domácí koláče univerzální kynuté těsto domácí vdolky těsto na koláč vdolky z domácí pekárny.


Tento recept je velmi podobný tomu podle, kterého dělám těsto já(jen dávám více mouky a vody). Těsto dělám podle itala, ale těsto nechávám v lednici minimálně 10hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky