středa 21. února 2018

Pouzdra na zavírací nože

Klasické zavírací nože. Zavírací kapesní nože jsou nepostradatelným parťákem na cesty do přírody. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Objednané zboží do hod. Zasilkovna (Z-Point) Zboží předáváme na podací místo Z-Point jednou denně v pracovní dny.


Pouzdra na zavírací nože

Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Skládací nože jsou ideální pro účely použití EDC (Every Day Carry - každodenní nošení), stejně jako jsou vynikající na lov, turistiku a pro pořádkové orgány. Nože lovecké, houbařské. Naleznete zde ty nejlepší zavírací nože od renomovaných značek, jako jsou Spyderco, Cold Steel a Zero Tolerance! Kapesní a zavírací nože.


Zobrazit filtry Skrýt filtry. Vždy záleží na osobních pocitech a na tom, k čemu budete kapesní zavírací nůž používat. Můžete si být však jisti, že všechny kapesní zavírací nože u Dellinger jsou velmi kvalitní a budou s Vámi po mnoho let.


Pouzdra na zavírací nože

Ve většině případů mají očko, díky kterému lze tato pouzdra bez problémů umístit na opasek a zavírají se pomocí suchého zipu. Nůž máte neustále k dispozici. V této kategorii se nacházejí zavírací nože dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr.


Zavírací nože od značek Gerver Bear Grylls, klasické rybičky a další typy nožů seženete právě na Armed. Pouzdra pro krátké zbraně. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni! V případě, že vás nezaujala žádná pouzdra na nože , můžete si vyrobit vlastní. A právě kompaktní zavírací kapesní nůž je velice oblíbeným doplňkem a praktickou pomůckou.


Pouzdra na zavírací nože

Nebo také originálním a užitečným dárkem, určitě příjemně překvapíte pamětníky legendárních „rybiček“ jejich klasickou i moderní variantou. Do kapsy, na houby, do auta, nebo i dámské kabelky - jistě dříve nebo později oceníte jeho služby. Kožené, textilní nebo kydexové pouzdra na nože a jinou výbavu. Vážení zákazníci, vzhledem k opatřením ohledně nákazy COVID-vyžadují dopravci GLS a Zásilkovna při odběru zboží na dobírku POUZE BEZKONTAKTNÍ PLATBU, tedy platbu kartou.


Doporučujeme platbu předem na bankovní účet. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Victorinox, Mikov, Opinel. Provozovatel těchto internetových stránek prodává originální výrobky společnosti Xiaomi Inc. Všechna práva vyhrazena.


Pouzdra na zavírací nože

S touto společností nicméně není v žádném přímém obchodním vztahu. A proto jsou k dispozici různé RUHY a tvary pouzder , které se dají nosiž na opasku , na šňůrce na krku, nebo jen tak na volno v tašce. Zavírací nože mají sklopnou čepel a jejich výhodou jsou kompaktní rozměry, proto se nazývají i kapesní nože.


Některé zavírací nože mají pouzdro na nošení nože na opasku, jiné mají klip, pomocí kterého si můžete nůž zavěsit do kapsy. Kuchynské nože , Řeznické nože , Ocílky, Stojánky na nože -Špalky Vojenské nože. Vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů. Zaručujeme vám rozsáhlý výběr a rozumné ceny.


Nezapomeňte se podívat na naši specialitu: Finské nože Puukko a další severské nože od nejtalentovanějších výrobců nožů a renomovaných výrobců, jako jsou Roselli, Kauhava, Helle a Ahti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky