pondělí 12. února 2018

Broušení bruslí

Mýtus 1: Nůž musí být při broušení ve středu brusného kotouče. Né nezbytně musí být střed može brusle shodný se středem brusného kotouče viz obrázek. Nejdůležitější je to, aby byl střed nože shodný se středem oblouku na brusném kotouči. Broušení bruslí je alchymie.


Každý hráč požaduje něco jiného.

Jak to funguje při zápase i mimo něj jsme v průběhu minulé sezony řešili v reportáži pro magazí. Na naší prodejně brousíme brusle hráčské,brankařské,dámské,dětské. Brousíme také samotné nože.


Možnost výběru z více druhů žlábků,jak klasický tak ploc. Tato bruska je jediná v ČR, kterou můžou využít všichni! Nechte náš team ProHokejisty.


K špičkové hokejové prodejně patří také špičkový servis.

A co se týče broušení bruslí , s klidným svědomím Vám můžeme říci, že k té špičce patříme. Zasíláme poštou po celé ČR. Zakoupené zboží lze vyzvednout osobně na prodejně neplatíte poštovné!


Kompletní informace o Sport centru Lužánky (Eliášovy haly) pro vás – poctivě aktualizované otevírací doby pro váš komfortní pobyt na brněnské ledové ploše. Kdy je čas na broušení bruslí : – Nové Brusle – každé nové brusle je nutné před prvním použitím nabrousit. Nové brusle nemají žádný žlábek a proto je velmi nebezpečné s nimi bez broušení jít na led. Potřebujete nabrousit brusle? Svěřte je do rukou profesionálů se špičkovým vybavením.


Vážení přátelé, hokejová sezóna je v plném proudu a sezóna veřejného bruslení se kvapem blíží. Metoda BFD (Flat Bottom) je nový revoluční způsob broušení bruslí. Každé broušení provádíme díky naší brusce s naprostou přesností.


Na výsledky broušení se můžete stoprocentně spolehnout a zvolený žlábek bude vždy naprosto dokonalý. Technologie broušení na Blademastru vytváří absolutně dokonalý brus (žlábek), obě hrany žlábku jsou absolutně rovné a přesné. Nůž je zároveň dokonale ostrý a hladký a tím umožňuje (zvyšuje) přesné vedení bruslí po ledě a zaručuje vyšší rychlost bruslení.


Naše firma provádí plně automatické broušení bruslí na programovatelném profesionálním stroji firmy DupliSkate. Jít do Proč u nás Proč u nás.

V hokejové prodejně naleznete kvalitní broušení bruslí na automatické brusce ProSharp a také půjčovnu pánských, dámských i dětských bruslí. Při broušení používáme nejmodernější postupy. Nejbližší plánované domácí zápasy. Samozřejmě – nejsme raketoví inženýři nebo lékaři a obyčejným broušením se nemůžeme přiblížit jejich oboru, který je prospěšný pro lidstvo. Brasobruslařské brusle jsou charakterizovány zvláštním profilem s křivkou, která je již dána výrobcem a při broušení musí být zachovávána.


BROUŠENÍ BRUSLÍ -SERVIS Provádíme broušení všech typů hokejových bruslí a krasobruslí broušení provádíme na zimním stadionu v Soběslavi. Provádíme plně automatické přesné broušení všech typů hokejových a krasobruslařských bruslí na programovatelném profesionálním stroji značky ProSharp. BLADEMASTER je nejlepší bruska na světě, byla vyvinuta pro dokonalé broušení bruslí.


Blademaster používají všechny TEAMY NHL, většina NÁRODNÍCH TEAMŮ a také projekt DĚTI DO BRUSLÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky