čtvrtek 6. prosince 2018

Domácí bubbleology

Potřebujete poradit, jaké zboží si vybrat, abyste byli opravdu spokojení? Rádi Vám poradíme v našem pořadu TRENDY Z PALLADIA! This video is unavailable. Please try again later.


Bubbleology , musela som si urobiť svoju vlastnú. Bubble Tea is the name given to the wide variety of refreshing flavoured fruit teas and milk teas served ice cold or piping hot with chewy tapioca balls that you suck up through a big fat straw! Tento recept jsme měli připravený až na příští středu, kdy jsou plánovány sladké recepty. Recept na výborné domácí Bubble Tea. Firma nepravdivě uváděla, že nápoje neobsahují umělá barviva ani sladidla, testy složení ale prokázaly opak.


Na případ upozornil pořad A DOST! Doporučená denní dávka přidaného cukru, tedy takového, který do těla dostanete navíc, je 90g, tedy asi kostek cukru. Zomato používá cookies, aby se co nejlépe přizpůsobilo tvým potřebám. Přečti si naše Využívání souborů cookie.


Budete k tomu potřebovat jen slevové kupony, které dostanete v trafikách ve čtvrtek spolu s Magazínem MF DNES, nebo si je můžete stáhnout zde. Na trh se dostane i nová edice fit čajů, doslazována pouze přírodním nektarem Sugavidou, do kterých bude možné přidat tekutý chlorofyl - přírodní barvivo rostlin známé svými regeneračními. Společnosti se nelíbilo, že podivná hmota, kterou r z čaje vyvařil, se prý v laboratoři z Bubble Tea “bez cukru” nikomu vytvořit nepovedla. Další oblíbený nápoj je domácí bezinkový sirup, obvykle taky s mátou nebo meduňkou.


Letos jsme si navíc oblíbili ovocná smoothie bez mléka. A překvapivě velmi dobře funguje hodit do džbánku mražené ovoce. Na led totiž není často v mrazáku místo, ale mražené ovoce tam je kvůli zmrzlinám a smoothie pořád nějaké. Studium bublin může být zábavný a podmanivý vědecký projekt.


Reagovala tak na kauzu, kdy se ukázalo, že nápoje Bubble Tea obsahují cukry a umělá barviva, což jí podle jejích slov firma zatajila. Tomu odpovídají i suroviny, se kterými pracujeme. Takže je otázkou, jestli jsme při tom, co nabízíme, oproti konkurenci drazí.


Například Tapi Tea prodává l za stejnou cenu jako my. Bubble tea v naší kvalitě a při zachování originálních postupů by měl stát 1korun. Slibuje, že během podzimu nebudou jejich čaje s kuličkami, oblíbené zvláště u mladých, obsahovat umělá barviva ani sladidla. Stalo se tak krátce poté, co na množství umělých přísad v nápojích upozornil pořad A DOST!


Naučila mladých piť kvalitný čaj, aj keď ochutený. Každý deň naň pozývajú tisíce ľudí v deviatich krajinách a pripravujú sa na prienik do ďalších štyroch. Ich čajové bary sú dnes najviac trendové podniky šestnástich.


V ponuke je v dvoch verziách – jasmínový Zelený čaj, alebo jemne korenistý Rooibos. Každý čajičkár si príde na svoje a ocení kvalitu čerstvo pripravených čajov, bez cukru, bez obsahu alergénov, ale za to sú plné antioxidantov. I když značka boduje hlavně u mladé generace, Bojanovský říká, že jí na chuť přichází už i starší zákazníci. Zažívací problémy ji trápily dlouhých pět dní, a tak s ní její rodiče zašli k doktorovi. Bubble Tea nebude tak zdravým nápojem asi napadlo spoustu z těch, kteří se jej napili.


Už jen ona spousta cukru, který člověk po napití ucítí na jazyku je alarmující. Urobte si deň krajším a buďte fit. Co si představíte, když se řekne reklamní předmět? Domácí potřeby a hrnky. Většina z nás si představí například hrnek, protože ten je pro propagaci firemního loga využíván nejčastěji.


Tento jev dokonce podpořily i studie – lidé si nejčastěji vzpomenou na značku právě díky hrnku, ze kterého denně pijí kávu. Obchodní centrum Letňany - obchodní centrum s obchody známých a světových značek, hypermarket Tesco nonstop, kino Cinema City, restaurace a kavárny, zimní stadion, aquacentrum Lagoon, Surf Arena, Hurricane factory, světový Fontana Foodcourt a mnohé další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky