pondělí 17. prosince 2018

Topinkovač philips

Free Shipping Available. Objevte Philips topinkovač. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto topinkovač vhodné. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online.


Včetně integrovaného rozpékače pečiva a výsuvné zásuvky na drobky.

Bezpečné použití díky provedení Cool Wall, funkci High lift a tlačítku zrušení. Než koupíte svůj vysněný topinkovač , je důležité si uvědomit, pro kolik členů domácnosti budete chléb opékat. Na trhu však naleznete také topinkovače s až štěrbinami, které ocení velké domácnosti. LED indikace – Příjemnou součástí mohou být také světelné indikátory, které vás informují o tom, co topinkovač právě dělá. Hodí se především pro ty, kteří skladují topinkovač jinde, než na kuchyňské lince.


Můžete ho uschovat a kabel se vám nebude nikde motat. If there is no Consumer Care Centre in your country, go to your local Philips dealer. Rovnoměrně dozlatova opečené topinky, ať silné nebo tenké.

Je praktický díky funkci rozmrazování a opakovaného ohřevu. Funkce rozmrazování, 9W, Držák na pečivo Praktický topinkovač jistě najde využití v každé moderní kuchyni. Elegantní design a černé provedení vás jistě naláká, stejně jako vůně čerstvě připravených křupavých toustů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Správnou péčí o spotřebiče můžete prodloužit jejich životnost o ce. Má otvory s proměnlivou šířkou, vyjímatelný tácek na drobky, funkci bezpečnostního vypnutí a vysoký zdvih, díky němuž se.


Navíc je vybaven vestavěným držákem na pečivo, na kterém pohodlně ohřejete například croissant. Kromě klasického opékání pečiva lze ta. Díky tomuto kompaktnímu topinkovači si vychutnáte vynikající topinky jak z če.


Rádi byste se přestali starat o velikost ukrojeného chleba? Chcete nakupovat toasty bez rozdílu na velikosti? Topinkovač , gril Video Vysavač.


Hluboké a dostatečně široké otvory se samostatným centrováním vám zaručí rovnoměrně opečení i hrubších topinek. Obsahuje integrovaný rošt na ohřívání pečiva. Staňte se mistrem v pečení topinek!


Tento topinkovač umožňuje opékat různě tenké plátky pečiva a teplotu v něm nastavíte tak, aby výsledek přesně odpovídal vašim představám. Pochutnejte si na teplém křupavém toustu nehledě na to, jak silný plátek jste si právě ukrojili.

Vložte jej do toustovače s extra širokými otvory, které jsou vhodné pro všechny šířky chleba. Všetky informácie o produkte. V katalogu nemáme podrobnější informace o topinkovač philips.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Nabízí dvě proměnlivé štěrbiny, pro různé velikosti pečiva, nastavení výkonu ohřevu, včetně funkce rozmrazování a f.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky