pátek 28. prosince 2018

Dřevovláknitá deska 6mm

Dřevovláknitá deska difuzně otevřená deska EGGER DHF tl. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Dostupné na prodejně. Pro podlahy se používá dřevovláknitá deska známá pod obchodním názvem Hobra. Označení Hobra vzniklo zkrácením německého názvu Holzfaserplattenwerk Braunau, což v překladu znamená továrna na dřevovláknité desky Broumov.


Označení dřevovláknitých desek Hobra se stalo součástí spisovné češtiny a výroba se postupně přesunula do zahraničí, kde se začala prodávat pod různými výrobci. Laminovaná dřevovláknitá deska je vyráběná z MDF jádra. Je potažená dekoračním papírem a naimpregnovaná melaminovou pryskyřicí.


Je vhodná pro použití k výrobě kvalitního nábytku a interiérových designových kousků. Středně tvrdá vláknitá deska (MDF) dle DIN EN 622- s homogenní konstrukcí. Tento typ desky se vyznačuje dobrou profilovatelností, optimálním rozložením hustoty a vynikajícím povrchovým klidem a výborně se hodí k použití zejména při výrobě kvalitního nábytku a při vybavení interiérů. POLYKARBONÁTOVÁ DESKA MM - výrobce je švýcarský Koscon!


Polykarbonátová deska o síle mm. Komůrkový polykarbonát prodáváme v široké škále rozměrů. Dutinkové polykarbonátové desky, jsou ideálním řešením pro zateplené prosklení střech a stěn. Vyrábí se z vláken dřeva nebo jiných lignocelulózových materiálů. Soudržnost je dána uspořádáním vláken a jejich inherentními a adhezními vlastnostmi.


Pro zvýšení pevnosti, odolnosti vůči vlhkosti, ohni, hmyzu, hnilobě nebo pro. Vlákna jsou pojena s lepidlem za vysoké teploty a tlaku. Desky se povrchově upravují. Je to středně hustá dřevovláknitá deska jejíž povrch je broušen po obou stranách.


Desku lze dobře opracovávat pomocí frézování, vrtání, broušení. HDF (High Density Fibreboard) jsou vláknité desky s vysokou hustotou, které jsou plnohodnotnou a multifunkční alternativou masivního dřeva. MDF desky se vyznačují tím. MDF – dřevovláknitá deska bez povrchové úpravy. Vysoká odolnost proti stlačení, velká izolační schopnost v létě.


Dokonalá difúze vodních par. Použitelná jako izolace. LIGNOS mm jsou desky z dřevité vlny pojená cementem vhodná pro tepelnou a zvukovou izolaci. Deska vyhovuje nárokům na kvalitní tepelnou a zvukovou izolaci. Prodej broušených a nebroušených OSB desek online.


Naše levné OSB desky si můžete vyzvednout buď osobně na pobočkách v Brně, Ostravě, Liberci, Praze a dalších pobočkách, nebo si je nechte přivézt až k vám. Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Kolíkovací sada Wolfcraft Ø 6mm 31ks: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Sprchové lišty - 6mm lišty, moderní a kvalitní za rozumné ceny. Prodej rozsáhlého sortimentu polykarbonátových desek, skleníků a plexiskla za skvělé ceny. Vybírejte si Izolační materiály podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky