pátek 14. prosince 2018

Podložky pod kola zkušenosti

A propo kluci,má tu někdo z Vás zkušenosti s podložkami? Kolik se tak běžně dává,omezuje mě něco při výběru(krom zákona),můžu jima něco pokazit? Odkazy na odborné recenze. Registrace Zapomněl jsem heslo. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Podívej, ty podložky se stejně dělají většinou na objednávku (mně je dělají taky na zakázku, a to budu mít úplně obyč mm tlusté podložky 5x1se středovou dírou mm - běžná věc, ale stejně je nemají na skladě), tak si při objednávce s nějakým fachmanem povykládej, co a jak, oni už budou vědět a poradí. Distanční podložky kol podle zkušeností ostatních. Recenze na distanční podložky kol.


Jak široké podložky jsi zvolil? Kolega výše, kterému se povedlo zapsat, tam má uvedený rozchod ale ne maximální. Rozšiřovací podložky pod kola nejvyšší kvality pro osobní a offroad automobily, dodávkové automobily a karavany. Rozšiřovací distanční podložky slouží k rozšíření nápravy dle požadovaného rozměru. Pro každý typ automobilu je určen daný typ podložky v různých šířích, aby bylo dosaženo přesného vystředění litého kola (ALU disku), případně.


Zajišťujeme různé průměry a způsoby montáže,změny roztečí. Dále máme k dispozici dlouhé šrouby , štefty a kolové matky. Rovněž se podílí na celkovém vzhledu automobilu.


Jaké máte zkušenosti s použitím podložek pod kola ? Duralový materiál, lehký a pevná zároveň. Na začátek článku musím poznamenat, že podložky pod kola jsou neatestované a tudíž neschválené k provozu. Dříve než rozebreru k čemu taková podložka slouží, je nutné je rozdělit: Do skupiny A patří podložky , které pouze zvětšují rozchod kol, tkzv průchozí.


Podložky pod kola zkušenosti

Moc se mi nelíbí mít na přední nápravě 2cm podložky , má někdo zkušenosti stim. Prosím poraďte eshop kde je kvalita za rozumnou cenu nebo alespoň máte u nich nějaké zkušennosti s kupováním podložek. Zdravim te spolubojovniku,ty podložky se daji sehnat za slusne penize v tuningový prodejně v liberci. Ty podložky jsou z duralu a jsou k mání od tlouštky 2cm.


Přeju ti hodne zdaru skodovka bez podlozek neni vono ja osobně mám. Vzhledem k tomu považuju podložky za vyhozené peníze, zbytečnou práci a především nesmyslný hazard. Budou ti kola trčet ven ještě víc, než je má ST200. Běžně (nejčastěji) se podložky dělají tak aby uchycení kola bylo jako původní bez nich, ale udělat si můžeš co se Ti zlíbí, ale pokud netrčí z nápravy střed nebo osazení na podložce, pak se kolo jen na díry blbě nasazuje a uhejbá, nedrží tam a musíš si pomáhat třeba pákou. Omegy vždy musel dát napřed šroub bez hlavy a na něj pověsit kolo , jinak.


Podložky pod kola zkušenosti

Takže zcela správně jsou jen jiná alu kola s nízkým ET-vrtaná přímo pro Ttedy používáš originál šrouby které sedí nejen délkou ale zejména i kulovou hlavou podložky integrované na šroubech. V diskuznim fóru můžete ostatním příznivcům Xsar nabídnout své zkušenosti , rady či naopak požádat o pomoc, prodat nebo poptávat vůz a náhradní díly. Kvalitní duralové podložky pro vytažení kola z blatníku nebo na změnu ET. Průchozí rošiřovací podložky od 5mm až po 40mm.


V nabídce rovněž podložky na změnu rozteče vyráběné na zakázku s možností volby středové díry a vodícího kroužku. Zalisované štefty jsou ocelové a pozinkované s válcovaným závitem Mx a délkou mm. Podložky vyrábíme z automatového duralu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů podložky pod kola.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky