pondělí 17. prosince 2018

Ezetil e26m

Ezetil e26m

Operating and safety instructions Introduction The operating instructions are part of this appliance. They contain important instructions concerning safety, use and disposal. Napájecí napětí 12V DC a 230V AC.


O chlazení se starají dva velké ventilátory, vnitřní 6cm a vnější 9cm s testovanou 5letou životností motoru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Get without the ads. Skip trial month free.


Thermoelectric Cooler with 12V connection - Capacity approx. Veškeré informace o produktu. Free delivery and returns on eligible orders. E26M Freezer pdf manual download.


Ať už cestujete na dovolenou nebo jen na víkend za rodinou, některé zásoby na cestu nestačí jen hodit do tašky a spolehnout se na jejich trvanlivost. EZetil 사의 국내 수입총판 기업입니다. S výkonným motorem a lepší. V chladničce je prostor pro minimálně dvoulitrové PET lahve, které lze umístit nastojato.


Best Prices Best Products Best Shops Best Reviews Price Alerts Price Trends on idealo. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Ukladací priestor pre káble je sú súčasťou veka, a tak nemôžete ich stratiť. Chladiaci účinok až ° C oproti teplote okolia.


Ezetil e26m

Obsah tohoto webu je duševním vlastnictvím společnosti AHC Pressburg s. Product types: Cooling elements, Cool boxes, Vehicle tools, Cool box accessories. Comprehensive mobile cooling provider. Olcsó E M Hűtőtáskák árak, akciók. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A hűtőben minimum db kétliteres PET palacknak van hely, melyek állítva helyezhetőek a hűtőbe. Ezetil EM vásárlás Ft-tól! Vejde se do ní 2ks 5litrových PET nastojato.


Ezetil e26m

Ve víku je prostor pro uložení kabelů, které jsou nedílnou součátí a nejsou oddělitelná od víka. Autolednice pojme dvě lahve 2L na stojato, nebo tři lahve 5L, popřípadě 32ks plechovek 33L. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


V kombinaci s tímto objemem navíc přináší velmi nízkou hmotnost pouze kg, což determinuje velmi dobré. Buy with payment on receipt (Kyiv and Ukraine only). Všetky informácie o produkte.


V chladničke je priestor pre minimálne dvojlitrové PET fľaše, ktoré možno umiestniť nastojato.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky