čtvrtek 27. prosince 2018

Indukční ohřívací přístroj

Přístroj pro lokální, přesný indukční ohřev železných a některých neželezných kovových součástí používaný k uvolňování zarezivělých šroubů, odstraňování samolepek, těsnění atd. Ohřívací přístroje SKF řady TIH L jsou určeny pro indukční ohřev valivých ložisek velkých rozměrů. Síla potřebná pro montáž ložisek se s velikostí ložisek rychle zvyšuje.


Vzhledem k požadavkům na montážní sílu, se větší ložiska obtížně lisují na hřídel nebo do ložiskového tělesa. Malý indukční ohřívací přístroj SKF TIH 030m je vhodný pro ohřev ložisek s maximální hmotností do kg a pro ostatní strojní díly do hmotnosti. Oproti těmto způsobům je indukční ohřev mnohem účinnější, rychlejší, bezpečnější a kontrolovatelnější metodou , neprodukuje žádné odpady, je velmi šetrný k životnímu prostředí a bezpečný pro obsluhu. Cena = půjčovné na max. Díky chladící jednotce umí přístroj ohřívat kovové části během několika minut.


Je vhodný pro mechanické a údržbové práce tak také pro autodílny a díky okamžitému ohřevu. Sada (14-dílná) v kufříku obsahuje víceúčelový indukční ohřívací přístroj , který má i funkci pro opravy plastů zatavovacími sponkami. Proč používat indukční ohřívací přístroj ? Je to spolehlivá a ekologicky šetrná alternativa tradičních způsobů ohřevu ložisek, např.


Středně velký indukční ohřívací přístroj SKF TIH 100m je určen pro ohřev ložisek s maximální hmotností 1kg a masivních dílů s hmotností až kg. INDUKČNÍ OHŘÍVACÍ PŘÍSTROJ S VODOU CHLAZENÝ Ref. Pro uvolňování zarezivělých šroubů, odstraňování samolepek, lišt aj.


S rozšiřováním použití vysokovýkonného a zejména vysokorychlostního obrábění (HSC) nabývá na významu upínání nástrojů v tepelně smrštitelných upínacích pouzdrech. Tyto ohřívací přístroje, které ohřívají pouze kovové díly, regulují spolehlivě a přesně teplotu ložiska a omezují nebezpečí poškození ložiska nadměrným ohřevem. Nový přístroj má větší výkon a ohřeje ložisko nebo jiný strojní díl až do hmotnosti 3kg.


Dvě otočná ramena zakotvená v rámu přístroje zvětšují základnu pro podepření ložiska při ohřevu. Jedná se o nejmodernější přístroj ve své kategorii, splňující nejnáročnější nároky na rychlost a ekonomiku ohřevu ložisek a jiných kovových částí do hmotnosti 40kg. TIH 030m je přenosný indukční ohřívací přístroj schopný ohřát ložisko o hmotnosti kg pouze za minut (m20). Firma TM vyrábí přístroje pro přesné ohřívání součástí - indukční ohřívače.


Pro ohřev ložisek, pouzder, pastorků a zakázkových dílů. Jsou šetrné k ohřívaným dílům, k obsluze a hlavně spolehlivé. Nejjednodušší indukční ohřívací kotel jedrátěná cívka s dielektrickou trubicí, uvnitř je ocelová tyč. Indukční cívka je umístěna. Po napájení zařízení ze sítě budeme jádro zahřívat.


Zbývá pouze připojit přijatou cívku k tepelnému vedení a získat primitivní topný systém. Zahajovací cena bez DPH. Pro více informací, obrázky a technické specifikace prosí.


V současné době na trhu má hodně speciálně pro papírenský průmysl, sušící zařízení a výzkum a vývoj Elektromagnetická indukční ohřívací přístroje, vybavení vysoušeč tradiční papírenských termoolejové sušičky a parní sušička, která jsou charakterizované vytápění jsou povinny zahřát v předstihu. Zadejte zde prosím Vaši registrovanou e-mailovou adresu nebo Vaše zákaznické číslo. TIH030M 230V may also be known as the following nam. Mohou také proniknout do nekovových kovů, aby ohřívaly kovy, dokud kovy nezapojovaly bez kontaktu s kovy přímo. V porovnání s jinými způsoby vytápění má náš indukční topný přístroj řadu výhod: plný výkon v pevné fázi, samočinné ovládání a funkci ochrany proti samovolnému ochlazení.


Spouští se s požadovaným. Ložiska, strojní součásti a zařízení, maziva, nářadí a diagnostika. Přenosné indukční ohřívací zařízení MYD-20KW, které se používají při konstrukci mostů a potrubí, navrhnou cívku podle svarového spoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky