středa 26. prosince 2018

Nože damašek

Bolstry - Titan - uprava Stonewash anodizován. Ručka - Carbonfibr Tělo nože - nerez,hodinkové zdobení. Mezistěna -Titan - uprava Stonewash anodizován. Kulička - anodizovaný Titan.


Nože damašek

Klip- anodizovaný Titan a nerezová destička. Díky skládání čepele z vrstev tvrdé a houževnaté oceli vznikají jedinečné vlastnosti damaškové oceli, její výjimečná ostrost a dlouhotrvající výdrž. Damašková čepel pro výrobu nože dle vlastní fantazie.


Dostupné na objednávku. Nyní již konečně není otázkou drahých cen! Dopřejte luxusní damaškové nože za jedinečnou cenu svým nejbližším! Zabýváme se výrobou těchto produktů: japonské meče, stojany na meče, nože (svařkový damašek) a další kované výrobky z oceli (doplňky do domácnosti, svícny, ploty, brány apod.).


Možností zpracování damaškové oceli, je nepřeberné množství. V našem, konkrétním, případě půjde o lovecké nože , nože k přežití a zavírací. Výsledná ocel má ty nejlepší vlastnosti z použitých ocelí, vyniká kresbou, která může být velmi různorodá. Inovativní a kvalitní je Real Steel.


Nejlepší nože z těch nejlepších materiálů a dokonalé zpracování vyrábí italský Lionsteel a Fox Knives. Bojové nože mají střenky často vyrobené z odolné Gnebo micarty. Tím na této stránce žijeme! Specializujeme se na lovecké nože vyrobené v Rusku. Výsledné mechanické vlastnosti takového damaškového nože jsou tvrdost a odolnost proti opotřebení (vliv vysoceuhlíkové oceli) a zároveň odolnost proti přelomení (nízkouhlíková ocel).


Nože damašek

Přes toto město byla kdysi tato ocel dovážena. Její charakteristickou vlastností jsou zvláštní vzory, tzv. V našem internetovém obchodě nabízíme různé nože s čepelí z. Como hacer GUIA DESLIZANTE para SIERRA DE MESA ️ DESLIZADOR⬅️ Cortes EXACTOS #128512; - Duration: 14:30.


Tato ocel je výjimečná svou specifickou vnitřní strukturou, kde se střídají dvě či více vrstev různých druhů ocelí nebo jiných kovů. Nůž, nože, chladné zbraně has 15members. Ať už je nosíte, hýčkáte, vyrábíte či se o. Zavírací nůž Caveman Damašek značky Magnum je tradiční záložní kapesní nůž. Jeho čepel je vyrobena z vrstev damaškové nerezové oceli, která je potěšením pro oči nejen pro opravdové znalce. Dřevěná střenka je ozdobena prehistorickými kresbami s pravěkou loveckou scénou.


Nože damašek

Jedná se o svářkový damašek , který má vysokou torzní a ohybovou odolnost, skvělou řezivost a velkou estetickou hodnotu, ale je třeba o něj důsledně pečovat a udržovat ho suchý a čistý. Exotický nádech mu dává zejména část střenky vyrobená z velbloudí kosti. Nabízíme k prodeji originální, ručně kované lovecké damaškové nože. Tyto nože jsou vždy plně funkční, damašková čepel je neopakovatelná a potěší každého lovce.


Prozkoumejte nástěnku „ nože “ uživatele 121holubna Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Zbraně, Nástroje na přežití a Upravené nože. Damašek Jedná se o materiál složený z více druhů železa či oceli, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev. Aktuálnímu nastavení filtrů neodpovídá žádná položka. Výroba luxusních nožů z damascénské (damaškové) oceli.


Nože damašek

K dodání jsou rybářské, myslivecké i vojenské nože. Ručně vyráběné kované nože na zakázku. Tesáky, meče, nože pevné i zavíráky z damaškové i nerezové oceli. Damascus steel knife making.


Výchozí počet vrstev - 8. Lovecké nože jsou oblíbené díky specifickým možnostem použití. To je složeno z několika vrstev tak, aby lovecký nůž získal ty nejlepší vlastnosti pro snadné a účinné použití. Níže v nabídce naleznete pestrý výběr loveckých nožů.


Kovář z Folknář Taková blbůstka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky