úterý 11. prosince 2018

Keramické džbány na pivo

Keramické džbány na pivo

KERAMICKÉ DŽBÁNY , DŽBÁNY NA PIVO. Sháníte ručně točený keramický džbán na pivo , na víno, na limonádu nebo třeba na mlíko? U nás si můžete vybrat z široké nabídky keramických džbánů nejrůznějších tvarů, objemů a barevných provedení. Zhlédněte krátké video o tom, jak se na hrnčířském kruhu vytáčí keramický džbán. Nejprve se potřebné množství řádně propracované keramické hlíny hodí na stře.


Keramické džbány na pivo

Máme pro vás malé džbánky na piva, ale i pořádné džbány na piv - ty je lepší nosit i vyprazdňovat skupinově. Naše ručně vyráběné keramické džbány udrží vaše pivo dlouho studené. Keramické džbány a konvice.


Tak dlho sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije. Pro větší množství hostů je třeba mít v záloze větší nádobu na podávání čaje či vína. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Nemůžu nevzpomenout i na keramické džbány a džbánky různých objemů a velikostí. Džbány , Tupeská keramika. Přijdou kamarádi na zápas? Jsem velmi rá že se tomuto krásnému umění někdo stále věnuje.


Potřebujete prostě dostatek piva a nehodláte se spokojit s lahvovým? Pokud chcete oživit vaší zahradu v zimě, přilákejte na ní ptáčky - v kategorii keramika do zahrady naleznete praktické keramické krmítko, které můžete zavěsit na strom, nejlépe někde poblíž okna. Neuděláte ostudu ani s našimi džbány na pivo.


Tohle jsou vzpomínky mého dětství na Slovácku. Nech už hľadáte štýlové džbány na vodu, na smotanu alebo na osviežujúcu limonádu - naše džbány vnesú dobrú náladu do každej spoločnosti. Zde naleznete pivní džbány ze skla i keramiky, které nejen bezpečně dopraví pivo od výčepu k vám domů, ale uchovají ho i krásně studené a čerstvé. Jejich smetanová glazura působí velmi čistě a decentně. Jejich zelenkavá glazura, která místy prokvétá do modra, působí sice trochu chladně, avšak jak je obecně známo - zelená barva je barva rovnováhy, snižuje nervové napětí a působí uklidňujícím dojmem.


Jejich hnědá glazura působí velmi hřejivě a decentně a hodí se do interiérů laděných do přírodních barev. Krígle na pivo ,poháre na víno, fľaše na alkohol, džbány ,štamperlíky. Ať už hledáte stylové džbánky na vodu, na smetanu, nebo na osvěžující limonádu – naše džbánky vnesou dobrou náladu do každé společnosti. Cena: 6€ Veľký džbán Haľbica na vodu ,Pukanecká keramika krásna remeselná práca s maľovaným dekorom ,slúžila na prenášanie vody pre koscov. K dispozici jsou tyto džbány ve dvou variantách - s listem (lopuch) a bez listu.


Keramické džbány na pivo

Top zberateľský kúsok v krásnom stave. Ručně zhotovené a malované džbány na víno i vodu. Objednat si můžete i stavební keramiku – kanalizační kameninu v podobě stokových žlabů nebo užitkové prvky, jako jsou džbány na pivo a víno, kuchyňské nádoby, umyvadla nebo koryta pro hospodářská zvířata. Ale třeba i odpadkové koše jako skvělý dekorativní prvek na rozsáhlou zahradu nebo do parku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vybírejte z produktů v kategorii džbány a karafy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky