pondělí 24. prosince 2018

Hlava válců felicia

Hlava válců felicia

Zdar Šoumeni, dnes uvidíte, jak vyměnit těsnění pod hlavou u Felicie 3MPI. Možná to někomu poslouží jako návod a pomůže to. Budu rád za KOMENT, LIKE A ODBĚR. Mini Cooper rJohn cooper. SACHS typ M 19 1x spojka Valeo Ø 19.


Hlava válců felicia

Ten motor je skoro shodnej s Favoritem, takže snížit hlavu o mm nebude problém,. Těsnění hlavy válců ŠKODA FELICIA I (6U1) 1. MPI vychází z výborně navržené hlavy pro Favorita se srdcovitými spalovacími prostory. Tyto spalováky vynalezl Harry Weslake, a dodnes představují nepřekonané řešení pro vrstvení chudé směsi, proto jsou motory i dnes relativně úsporné, a i bez katalyzátoru jen minimálně smrdí.


Hlava motoru Škody Felicia 1. Tak či tak lze ale čekat únik jedné anebo obou kapalin. Mohou se smíchat dohromady anebo zatéct do motoru, což lze poznat lehce, jelikož dochází k úbytku chladicí kapaliny. Chladicí kapalina proudí do dutin hlavy z bloku motoru průtokovými kanálky, přes těsnění hlavy. Máme pro vás Hlavy válců pro vozy Škoda Felicia I (6U1) 1. Díly můžeme expresně doručit nebo přímo namontovat. V této kategorii naleznete vše, co se motoru a převodovky týče, ať už se jedná o díly určené pro výměnu, servis, údržbu nebo kontrolu.


Hlava válců felicia

Získejte super slevy pro pravidelné odběratele! W 100Ps osazena ventily, funkční od ojnice nevydřená,ventily nezamlácené,bez držáků vačky. Trutnov, cena 500Kč, od JJ na Sbazar. Tento web využívá k některým funkcím, jako je přihlašování, analýza návštěvnosti nebo personalizece reklam, soubory cookie.


Motor je do karosérie uložen vpředu před přední nápravou a je skloněn o 14° dopředu. Motor má litinový blok, v němž jsou přímo vytvořeny válce. Klikový hřídel je uložený v pěti ložiskách. Ventily mají zdvihátka se samočinným hydraulickým vymezováním provozní vůle.


Hlava válců felicia

Hlavním předmětem naší činosti je maloobchodní a velkoobchodní prodej náhradních díllů a příslušenství především na vozy Škoda. Ceník poštovného: PPL ČR standardní balík Kč PPL ČR větší karosářské díly 2Kč. HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Díky za rady pod minulým. V-Z na felicii ,kde byvaš? Takhle vypadá sundaná hlava a příslušenství.


Chýba: cena výměna těsnění pod hlavou - 1. MPi 75kW V pamäti Preložiť túto stránku 27. Můj dotaz ní, kolik takové těsnění stojí a kolik je reálná cena výměny,. Newsletter Kontaktujte nás, jsme Vám k dispozici. Aktuální informace o slevách, akcích a novinkách. Dobrý den prodám hlava válců na škoda felicia ,favorit.


Zde prezentovaná data, zejména celá databáze , nesmí být kopírovány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky