pondělí 31. prosince 2018

Drtič jablek

Tree Cutting Fails Compilation And Idiots With Chainsaw ! Dangerous skills Tree Falling - Duration: 10:05. Drtiče na zpracování ovoce. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek , hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější.


Prodám velký (průmyslový) nerezový drtič na ovoce, kvalitní dílenské zpracování z potravinářské nerezy.

Nože stroje jsou společně s motorem uzpůsobeny pro kvalitní rozmělnění jablek , jak na kvas, tak i na moštování. Tyto nože lze použít i pro drcení brambor nebo řepy. Jako drtící ústrojí je použitý jednoduchý nůž, jako je v sekačce.


Vidlákův univerzální drtič VUD0- první verze. K čemu vlastně drtič ovoce slouží. Drtí to, ale ještě by to chtělo vylepšit.


Menší drtiče ovoce jsou vhodné zejména k drcení jablek nebo hrušek, tedy měkkého ovoce bez pecek. Robustnější a odolnější drtiče ovoce zvládnou také peckoviny.

Takto nasekané (nadrcené) ovoce slouží jako základní. Zařízení je poháněno jedním elekromotorem o výkonu 5kW. Konstrukčně je toto zařízení řešeno jako jeden stroj. Motor drtiče má výkon kW (230V). V drtiči SHARK Fruit lze zpracovávat celé plody a to až do průměru 1mm.


Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu, se kterým si právě drtič hravě poradí. Rozdrcený odpad můžeme použít různým způsobem např. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce.


Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí. Jak ale všechny využít? Možná by se vám hodil drtič ovoce. Zjišťovali jsme, jak takový stroj nejen vypadá, ale především funguje.


Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce. Vybírejte si Zahradní drtiče větví podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Free Shipping Available. Vhodný pro drcení jablek , švestek, hrušek, meruněk k přípravě moštů a kvasu pro pálenku a.

Náš kamarád Honza, vášnivý opravář a konstruktér možného i nemožného, proto přišel s nápadem na Šlapostroj – komunitní velocipedický drtič ovoce. Buy your first class, get your second one on us. Způsob drcení je založen na klasice - drtí za pomoci protiběžných válců s hřeby. Nový drtič jablek v pálenici ve Starém Klíčově.


Jeho konstrukce je o něco složitější, než u jednodušších drtičů, vybavených rotačním nožem. Na jeden pracovní cyklus rozdrtíte minimálně kg jablek. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu.


Ovoce není potřeba krájet na menší kusy. Tento drtič rozdrtí větve až do průměru cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky