středa 26. prosince 2018

Kávovar na cesty

Stačí horká voda, káva a trochu vlastní síly. Handpresso Auto Hybrid je ruční kávovar na mletou kávu, nebo ESE pody určený především pro cesty autem. V přípojka do zapalovače.


Kávovar na cesty

Tento přenosný kávovar je navržen tak, aby vám umožnil vychutnat si lahodnou kávu kdykoli a na jakémkoli místě. Ať už jste na cestách, v autě, letadle, na výletě či v kanceláři- Od teď si budete moci dopřát tu nejlepší kávu kdykoliv. Díky patentovanému designu kávovar udržuje horkou vodu po velmi dlouhou dobu. Cafflano Kompact je malý skladný kávovar v praktickém obalu pro studenou i teplou extrakci kávy a navíc se skvěle čistí.


Skladný ruční kávovar ideální na cesty do přírody. Kč Poslední kus za tuto cenu! Perfektný kávovar , pripravoval som si v ňom kávu denne viac ako rok. Jejich součástí je šlehač na mléko a mnohdy i nádoba – dohromady tvoří tzv.


Kávovar určený pro cesty autem. Některé kávovary s mléčným systémem umějí připravit i jiné. Káva je veľmi obľúbený nápoj, niektorí si šálku tejto pochúťky doprajú aj niekoľkokrát denne.


Jej vôňu sa často nedá odolať. Vynikajúci kávu si nemusíte dopriať len doma alebo v kaviarni, ale aj na cestách. Všetky milovníkov kávy bezpochyby poteší fakt, že s cestovnými kávovary si lahodnú kávu pripravíte naozaj kdekoľvek a kedykoľvek. Handpresso Outdoor SET Hybrid – Vše co potřebujete k přípravě dokonalé espressa kdekoli vás napadne, to je Handpresso Outdoor SET Hybrid. Ruční kávovary Handpresso - revoluční novinka v oblasti přípravy kávy na cestách.


S Handpresso kávovary si espresso připravíte opravdu kdekoliv a kdykoliv. Nepotřebujete nic jiného než kávu a vodu. Oblíbené espresso si můžete vychutnat skutečně kde vás napdne. Tento jednoduchý systém oceníte, kdekoliv budete.


Můžete si takový mokka kávovar vzít sebou i na cesty. Vyroben je ze zdravotně nezávadného kvalitního hliníku, uvnitř je silikonové těsnění a ručka je ze žáruvzdorného plastu. Na ohřev vody můžete kávovar použít na plynových, elektrických i sklokeramických sporácích.


Kávovar na cesty

Malý a ľahký pomocník do domácnosti aj na cesty. Krups nie je ktovieako výkonný, ale napriek tomu šikovný. Kapsulový kávovar s manuálnym ovládaním, ktorý poteší každého kávičkára. Môžete si takýto mokka kávovar vziať sebou aj na cesty.


Vyrobený je zo zdravotne neškodného kvalitného hliníka, vnútri je silikónové tesnenie a rúčka je zo žiaruvzdorného plastu. Na ohrev vody môžete kávovar použiť na plynových, elektrických aj sklokeramických sporákoch. UNIKÁTNÍ PŘENOSNÝ KÁVOVAR Unikátní přenosný kávovar na cesty vám poskytuje možnost během okamžiku připravit si lahodnou kávu kdekoliv. Cestovní kávovar si můžete vzít sebou všude tam, kde si chcete vychutnat vlastní čerstvou kávu. S tímto kávovarem si ji připravíte velmi snadno a rychle.


Kávovar na cesty

K uvaření kávy nepotřebujete navíc ani žádné baterie. VG3EXe - extra ľahký a skladný manuálny kávovar na cesty - úžasne napenené presso ako z kaviarne - stačí teplá voda a mletá káva - s praktickým obalom. Výsledná káva je lahodná a nevšední. Bonus na závěr je mobilní aplikace (Androi iOS), jež podporuje až uživatelské profily.


I na dálku si tedy každý člen rodiny naservíruje Espresso, latte, cappuccino nebo klidně i horké mléko dle své chuti. MS je nejlepší automatický kávovar na trhu. Svou velikostí je vhodný na přenášení ale i na statické umístění jako náhrada za klasický kávovar v domácnosti, v práci či na chalupě. Pokud hledáte cestovní kávovar s minimálními rozměry, doporučujeme zvolit kávovary Wacaco Nanopresso (336g) nebo Wacaco.


Kávovar na cesty

Aeropress je perfektní kávovar na cesty , nerozbitný a lehký. Jeho rychlé čištění zabere vteřiny. Velký výběr a nízké ceny.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Pro kávové kapsle Tassimo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky