čtvrtek 27. prosince 2018

Krbová mřížka nerez

Krbová mřížka nerez

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Rohová krbová mřížka bílá levá 766x547x90. Velmi kvalitní nerezové krbové mřížky čtvercového tvaru.


Varianty zboží - KRATKI krbová ventilační mřížka Tunel nerez. Slouží k přívodu vzduchu z místnosti potřebného pro správnou funkci vnitřního obvodového odvětrání. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání.


Máme profesionální přístup a spoustu spokojených klientů. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. Těch existuje celá hromada.


V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších. Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby. Kvalitní provedení zajišťuje teplotní a mechanickou odolnost. Tyto krbové mřížky se používají na přívod a rozvod vzduchu v krbech a ventilačních rozvodech. Krbová mřížka NEREZOVÁ 11xcm.


Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Otevřená krbová mřížka je navržena pro vyústění teplého vzduchu z krbu do obývací místnosti. Stejně tak lze také použít jako přívod vzduchu pod krbovou vložku. Při montáži jako přívod vzduchu mřížku m. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm.


Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům. Mřížka krbová 17xnerez najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích.


Po domluvě možnost prodeje samotného zavírátka za 9-Kč s DPH, pokud již mřížku PTT4máte a potřebujete ji, například v zimě, uzavírat. NOVINKA jediná dveřní mřížka která má možnost ZAVÍRÁNÍ. Mřížka 250×5regulovatelná dodávána včetně osazovacího rámečku pro otvor 216mm x 468mm. Na mřížku může být v případě potřeby přidán ze zadní strany přídavný tahokov pro zamezení „průhlednosti“ mřížky, který může být přidán na mřížku i dodatečně. Barva: černo – broušený nerez.


Svoje krbová kamna nebo krbové vložky můžete doplnit velice vkusnými a kvalitními mřížkami. Nanesená barva si zachovává svůj jedinečný vzhled i po dlouhodobém používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky