pondělí 31. prosince 2018

Pouzdro na nůž 130mm

Závěsné pouzdro na nože Opinel. Pouzdro je vyrobené ze syntetická. Vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů.


Opaskové pouzdro , které je vhodné pro nůž RangerGrip 1mm , případně jakýkoli jiný nůž obdobných rozměrů. Zapínání pouzdra na suchý zip. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bezpečně uložený nůž je základ. Vyberte si kvalitní pouzdro na nůž od značek Victorinox, Swiza nebo Wenger.


Pouzdro na nůž 130mm

Každá objednávka nad 1. Materiály, které se používají na pouzdra na dlouhé zbraně jsou vybírány podle účelu převážení zbraně. Nejčastěji je použitá pevná látka a vnitřek pouzdra je vyložen molitanem, či jiným materiálem, chránící zbraň před poškozením. Stylové pouzdro na kvalitní švýcarské nože typu RangerGrip od firmy Victorinox o velikosti 1mm.


Díky tomuto pouzdru budete mít svůj nůž vždy řádně uložen. Toto praktické pouzdro Victorinox výborným dárkem pro každého milovníka nožů, který má rád své věci vždy při. Plastové pouzdro pro nůž Hunter Pro a modely nožů Ranger Grip od uznávané zahraniční firmy Victorinox ochrání váš nůž před mechanickým poškozením. V naší nabídce najdete pouzdra pro většinu nožu v naší nabídce. Vyberte si pro Vás vhodný materiál, ať už originál z armádních přebytků, či reprodukci od známých značek jako jsou: VICTORINOX, LEATHERMAN, MIL-TEC.


Mikov pouzdro přírodní kůže Celková výška cca 12cm, pro nože výšky cca 9-10cm. Krabička na nůž Luxusní dárkové balení na nůž , krabička má magnetický zámek, posltrovaný… 1Kč vč. Ve většině případů mají očko, díky kterému lze tato pouzdra bez problémů umístit na opasek a zavírají se pomocí suchého zipu.


Nůž máte neustále k dispozici. U každého produktu naleznete pro jaké typy nožů je dané pouzdro vhodné. Doprava zdarma od 9Kč Rychlé doručení prodejen ⭐4camping doporučuje zákazníků ⛺Stylové kožené pouzdro na kvalitní švýcarské nože typu RangerGrip od firmy Victorinox o velikosti 1mm. Swiza nylonové pouzdro Eblack -černé nylonové pouzdro pro kapes. Nylonové pouzdro pro nůž RANGERGRIP 1mm.


Pouzdro na nůž 130mm

Hnědé nylonové pouzdro od značky LEATHERMAN s vnitřní kapsou na ulo. Karl Elsner založil koncem 19. Pro svou kvalitu a originalitu si nůž kupovala i široká veřejnost. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov.


Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. Elegantní pouzdro nástroje bezpečně ochrání před větrnými i vodními vlivy nebo mechanickým poškozením. Navíc je příjemné na dotek díky hladce opracovanému materiálu. Kapsy pouzder jsou uzavíratelné na nýtkové uzávěry či zaklapávací spony a dají se snadno připevnit k opasku pomocí klipů. SKU NL4el Výrobce Fällkniven.


Pouzdro na nůž 130mm

Kožené pouzdro pro nůž NL4. H1ez zytel pouzdro pro H1. Zytelové pouzdro pro nůž H1. F1el kožené pouzdro pro F1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky