středa 26. prosince 2018

Elektrický mlýnek na sůl a pepř tescoma

Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb! Bez soli a pepře to v kuchyni nejde.


Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření, které slouží také jako násypka pro snadné plnění. Hodnocení produktu: (recenzí). Mlýnek je opatřen kvalitním. Motorek mlýnku pohánějí AA tužkové baterie V, které však nejsou součástí balení. Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vynikající na čerstvě mletý pepř , sůl , sušený tymián, rozmarýn apod. Díky keramickému systému mletí se skvěle přizpůsobí jemnému i hrubému mletí. Stejně jako zrnky pepře a krystalky soli, je můžete naplnit.


Veškeré informace o produktu. Elektrický mlýnek na pepř a sůl z dubového dřeva WMF, výška 2cm. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno výkonným motorem. TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1. Díky možnosti nastavení hrubosti mletí přijde vhod nejen při doladění pokrmu u stolu, ale také při vaření. Není pochyb o tom, že čerstvě mletý pepř nebo hrubozrnná sůl dodají hotovým i připravovaným jídlům delikátní chuť a intenzivní vůni.


Pokud se však nespokojíte s průměrem, chcete šetřit síly a oceníte, když se dá mletí zvládnou jednou rukou. Velice elegantní elektrický mlýnek na sůl a pepř. Hrubost mletí je nastavitelná a víčko pro zachycení zbytků je součástí. Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl. Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody?


Dál už hledat nemusíte! Elektrické mlýnky na sůl a na pepř VITAMINO si s kořením poradí raz dva. Pokud chcete mít při vaření i servírování oboje vždy hezky po ruce, neobejdete se bez spolehlivého elektrického mlýnku na pep.


Mlýnky na koření – TESCOMA mlýnek na chilli papričky GrandCHEF. V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Kombinovaný elektrický mlýnek na pepř a sůl v elegantním nerezovém provedení. S víčkem pro zachytávání zbytků koření. Do komory se vejde g koření.


Elektrický mlýnek na sůl a pepř tescoma

Popis: Nový, nerozbalený, Doprava zdarma Tescoma mlýnek uvedete do provozu pouhým stisknutím tlačítka pro sůl nebo pepř k solení či pepření vám tak stačí jedna ruka má praktické víčko pro zachytávání zbytků koření, které slouží i. ELEKTRICKÝ MLÝNEK NA SŮL A PEPŘ. Strážci vaší stolovací etikety! Minimalistický nerezový design s průhledným zásobníkem se stane ozdobou každé tabule.


Jednoduché ovládání stiskem tlačítka pro plynulé mletí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky