čtvrtek 7. února 2019

Dřevěná lžíce výroba

Pokud má být práce bezpečná, je potřeba, aby bylo veškeré nářadí dobře nabroušeno. Tupá sekera od dřeva odskakuje a je nebezpečná. Vyřezávání tupým nožem vyžaduje mnohem více. Výroba nože z ložiska - Duration: 7:36. BISON KNIVES Recommended for you.


Dřevěná lžíce výroba

Carving my favorite maple serving spoon - Duration: 26:09. Woodcraft by Jonas Als Recommended for you. Dřevěné naběračky, lžíce , lžičky. Moderní materiály používané v dnešní době při výrobě nádobí vyžadují šetrnější zacházení, aby nedošlo k poškození povrchu.


Proto jsme pro vás připravili dřevěné naběračky, lžíce a lžičky. Vánoce se opět blíží a vy si lámete hlavu, co originálního letos vymyslet? Máme pro vás tip – inspirujte se přírodou a d. Subscribe Subscribed Unsubscribe 23. Ruční výroba lžíce ze švestkového dřeva.


Od nasekání kusu švestkového polena až po finální úpravu povrchu. Video ukazuje celý postup výroby. Můžete se inspirovat a případně zvolit i jiný druh dřeva.


Celá výroba je ruční práce. Originální dřevěnou lžíci si tak můžete vyrobit také, stačit Vám bude běžné. Bylo jen otázkou času, kdy se odvážím vyrobit Kříž, když už jsem Kříž. Avšak mým přáním bylo, aby byl jiný, spojený s jinou představou a obrazem, než ty, které známe. Chtěl jsem, aby byl s duchovním přesahem a uvědoměním, které dává člověku naději a důvěru.


Tento náš výrobek je zcela výjimečný. Replika středověkého dřevěného nože nalezeného v Plzni. Stáří je odhadnuto na 14. Na začátek jsou vhodné jednoduché tvary, jako jsou lžíce , mísa, jednoduchá maska, jednoduchý reliéf, ale i soška nějakého zvířete.


Možnosti jsou vždy dané tím, kolik a jaká dláta máte k dispozici. Ručně vyřezávaná dřevěná lžička zakončená řezbou ve tvaru dubového listu. Použitý materiál je většinou lipové dřevo.


Velikost přibližně x cm. VK is the largest European social network with more than 1million active users. Our goal is to keep old friends, ex-classmates, neighbors and colleagues in touch.


Miska z dubového dřeva s ručně vypalovaným motivem vlka. Originální ručně vyřezávané dřevěné lžíce , mísy a jiná dřevěná tvorba z Českého ráje. Lžíce je vyrobena z tuje.


Dřevěná lžíce výroba

Použil jsem sekeru, nůž a žhavý uhlík pro vypálení žlábku. Na konec jsem vyhladil nerovnosti smírkovým papírem. V nabídce máme také stále moderní lakovaná dvířka v matném i lesklém provedení nebo levnější variantu akrylových a fóliovaných dvířek od největšího výrobce v ČR - firmy Trachea.


E-shop s kuchyňskými potřebami české výroby. Jsme malá rodinná firma, zabývající se výrobou a prodejem dřevěných užitných výrobků pro vaši domácnost, kuchyň či restauraci. Na celkovém chodu firmy se podílí lidí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky