úterý 26. února 2019

Hrábě na listí gardena

Hrábě na listí gardena

GARDENA combisystem hrábě na listí a trávu jsou ideální pro shrabování listí , posekané trávy, zbytků po vertikutaci a jiných zahradních odpadů. Podívejte se na všechny důležité údaje o systému GARDENA combisystem. Zahradní nářadí s 25letou zárukou Systém GARDENA combisystem obsahuje vše, co potřebujete pro obdělávání půdy zeleninových a květinových záhonů a pro uklízení zahradních cestiček od nečistot nebo trávníků od spadaného listí. Gardena hrabe na listi s nasadou.


Hrábě vycházejí z řady lehkého zahradního nářadí, vyrobeného z pevného, odlehčeného materiálu. S hráběmi na trávu z řady GARDENA combisystem lze snadno čistit trávník od travních odřezků a listů. Pracovní šířka je cm.


Praktická funkce: při hrabání zůstává tráva a listí ve sběrné liště. Hrábě na trávu jsou vhodné pro všechny násady z řady GARDENA combisystem, kdy GARDENA v závislosti na výšce postavy doporučuje násadu délky 1cm. Díky tomu bývají pružné, a tak nepoškozují při hrabání trávník. Hrábě na listí – nejčastěji jsou vyrobené ze dřeva nebo plastu.


Provzdušňovací hrábě – mají ostré, špičaté a lehce zahnuté nože, díky kterým při hrabání perfektně vytahují plevele. Tím udržují trávník zdraví. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. I samotná hrabací spodní část je nastavitelná na jemnější nebo hrubší sběr.


K dispozici je šíře - cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skladem - ihned k odeslání.


Hrábě na listí gardena

Nastavitelné hrábě na listí GARDENA combisystem jsou ideální pro hrabání spadaného listí , posekané trávy a ostatního zahradního odpadu. Snadno můžete nastavit vzdálenost mezi pružnými, pozinkovanými hroty. V závislosti na výšce postavy je doporučená násada s délkou cm.


Tyto nastavitelné hrábě. Hrábě GARDENA combisystem jsou ideální na shrabávání listí , posekané trávy, travní plsti a jiných zahradních odpadů. Stabilní prsty z vysoce kvalitního plastu. Lehké, pohodlné, šetří trávník. Pro shrabávání listí a trávy.


Hrábě na listí gardena

Prsty z kvalitního plastu. Doporučená délka násady 1cm. Jsou vhodné na shrabávání listí , trávy a travních odřezků. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sú vhodné na zhrabávanie lístia, trávy a trávnych odrezkov.


Lopatové hrábě jsou vždy připraveny na práci a jejich kompaktní velikost usnadňuje skladování. Pevný materiál s hroty vyrobenými z vysoce kvalitního a stabilního plastu je zárukou pevnosti a odolnosti tohoto nářadí. GARDENA to také podtrhuje zárukou výrobce v trvání let.


Hrábě jsou ideální především pro hrabání listí , posekané trávy, zbytků po vertikutaci a jiných zahradních odpadů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky