úterý 19. února 2019

Elektrický sušák ručníků otočný

Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut. Otočný elektrický sušák ručníků a osušek Olsen Spa dokáže při malé spotřebě energie kvalitně usušit Vaše mokré ručníky. Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. Elektrické sušáky ručníků a obuvi.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.

Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Vzhledem ke svému velice nízkému příkonu je jedním z vůbec nejúspornějších elektrických sušáků ručníků na trhu. S příkonem pouze W spotřebujete k osušení ručníků jen zlomek energie oproti.


ES bílý barvy je velice praktický sušák ručníků do koupelny.

Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík). Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa. Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné sušák zcela sklopit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Bez prádla má teplotu cca 40°C, s prádlem se automaticky ohřeje o cca 10°C.


Sušák se automaticky reguluje. Tento elektrický sušák má monohostanné využití v domácnostech, například v kuchyních, v koupelnách, umývárnách, wc a pod. Pokud není zboží skladem, pak je doba dodání 7-dnů. Vysoký poměr výkonu a spotřeby. Vhodné k instalaci na stěnu pomocí šroubů.


Konstruováno pro použití. Elegantní doplněk do koupelen. Udržuje přes den ručníky, utěrky a osušky svěží. Rozměr radiátoru 55x3cm.

Dodáváno s vidlicí do zásuvky. Levně u nás zakoupíte otočný elektrický sušák ručníků ES tento sušák na ručníky má nízkou spotřebu energie. SAPHO - MOA topná tyč s termostatem, 6W, Chrom (MOA-C-600). Cena produktu bez dopravy. Stačí připojit do zásuvky.


Koupelnové radiátory elektrické - jsou tvořené z topného radiátoru,osazeného topnou tyčí S. Nerez otočný elektrický sušák ručníků a osušek Olsen Spa dokáže při malé spotřebě energie kvalitně usušit Vaše mokré ručníky. Vyhřívaný sušák na ručníky, nízká spotřeba. Praktický světelný spínač vačka. Délka kabelu: m cca.


Se službami e-shopu jsem spokojena, kvalita zboží odpovídá ceně. Bohužel TOP trans rozhodně nedělá e-shopu dobrou vizitku. Zboží bylo objednáno ve středu ráno, přesně podle plánu doručeno do Plzně v 7:ve čtvrtek, po urgencích (dva telefonáty) bylo v rámci Plzně doručeno v pátek v 15:30. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek.


Sanotechnik SOHO BLACK elektrický sušák ručníků matný černý závěsný 1W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky