pátek 22. února 2019

Elektrický zubní kartáček ano či ne

Možná i Vy stojíte před rozhodnutím, jestli si pořídit elektrický zubní kartáček nebo zůstat u klasického manuálního zubního kartáčku. Názory zubních lékařů i dentálních hygienistek se liší, a proto jsme se rozhodli rozdílnými názory prokousat, abyste se byli schopní lépe rozhodnout a vybrat si, která metoda čištění zubů bude právě pro Vás lepší. No, já se na to ptala zubní hygienistky (a opravdu jí věřím, je třída ve svém oboru) a ta mi pro dceru (roku) naopak elektrický zubní kartáček doporučila. Ona ale doporučuje (i pro dospělé) tzv. Elektrický zubní kartáček ano či ne ? Pokud si osvojíme správnou techniku čištění zubů pomocí manuálního kartáčku na zuby, jsme schopni vykonat okolo 6čistících pohybů za minutu.


Většina lidí si myslí, že elektrický kartáček pracuje za ně. To je omyl,“ říká Alena Jasenovcová. Dentální hygienistka doporučuje klasické kartáčky, elektrické jsou užitečné u dětí nebo pacientů s hendikepem.


Ovšem, když elektrický zubní kartáček , tak sonický. Ano , elektrický kartáček čistí naše zuby efektivněji než manuální kartáček , ale ne. Pokud ano , o to více je nutné dbát na dobrou hygienu, rovnátka představují v. Na téma elektrický nebo manuální zubní kartáček připravujeme. Vybrat si můžete nejen klasický, či elektrický zubní kartáček , které již na našem. Jak má vypadat vhodný zubní kartáček ? Máme je úplně celá rodina, teď už i malí kluci.


Vyčistí opravdu úžasně. Mezi zuby, poslední zub zezadu, protože záleží, jak kartáček vytočíte, jakoby postavíte na hranu. Někdo kdysi psal, že se nemůže dostat mezi zuby.


Vytočený na hranu, se dostane. Na úvod prozraďme, že tento elektrický zubní kartáček garantuje pětici čistících režimů, které se soustředí na zuby a dásně. Každá funkce ručí za šetrné vyčištění, které do několika týdnů poznáte.


Samozřejmostí je dvouminutový časovač upozorňující na správnou dobu čištění. Není kartáček jako kartáček. Když už se rozhodnete pro elektrický zubní kartáček , musíte si důkladně prostudovat jeho složení.


Kartáček má pěknou zelenou barvu a je vybaven kulatou kartáčkovou hlavou s extra měkkými vlákny. Ty zbaví děti nepříjemného zubního plaku i na hůře dostupných místech. Asi nejdůležitější vlastností ústní vody je, že zabraňují překyselení, a částečně tak i demineralizaci zubní skloviny. Jak vybrat elektrický zubní kartáček ? Trh je plný elektrických zubních kartáčků, avšak ne všechny plní svoji funkci čistění dobře.


Prodejci elektrických spotřebičů vám ochotně prodají vše, co vypadá jako kartáček. Přitom přiliš nerozumí rozdílům mezi jednotlivými modely. Kartáček disponuje senzorem tlaku, když tedy budete na kartáček příliš tlačit, automaticky sníží rychlost kmitů a dokonce vás upozorní zvukově. Jde navíc o kartáček kompatibilní s. Dříve jsem používala obyčejný elektrický kartáček - musím uznat, že sonický je o mnoho lepší. Je šetrnější k dásním a zubům, mám dokonce pocit, že čistí lépe než obyčejný elektrický kartáček.


Je tato recenze užitečná? Mnoho rodičů zajímá otázka, zda je pro jejich děťátko vhodné zakoupit elektrický zubní kartáček nebo ne. Je pravda, že se právě kvůli ní nenaučí správně si čistit zoubky? Před koupí zubního kartáčku stojíte nejprve před základní volbou, zda zvolit ten klasický, nebo elektrický.


Pokud se rozhodnete z důvodu nižší ceny či zažitých zvyklostí pro prvně jmenovaný, dále číst nemusíte. Patříte-li ale k lidem, kteří rádi zkouší nové vynálezy, a navíc chcete ušetřit práci zápěstí. Mnoho modelů (viz níže) ve své výbavě obsahuje dokonce i masážní program, který vykonává mikromasáž.


Georgeovy zuby – aneb jak umělý chrup zasáhl do politiky Jako aligátoři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky