čtvrtek 21. února 2019

Dubové soudky beránek

Dřevěné soudky K dozrání a stárnutí domácích ovocných destilátů. Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek. V současné době se zaměřujeme na akátové a dubové soudky , kadečky a jiné bednářské výrobky. Dubové dřevo má hodně tříslovin - z destilátu je cítit vůně. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla.


V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Dubový soudek s dřevěnou nebo kovovou pípou. DUBOVÉ SOUDKY – BEDNÁŘSTVÍ JIŘINA VRTĚNOVÁ — Kdo jsme a co děláme — Bednářství Vrtěna si zakládá na rodinné tradici, která se u nás dědí z generace na generaci již několik set let.


Nabízíme dubové soudky o objemu litry, litrů, litrů a litrů. Dřevo z jižnějších lokalit není na výrobu dobových soudků vhodné, protože má řidší letokruhy a jeho hustota i celková masivnost je tedy menší. Pro dubové soudky používáme výhradně dřevo z vysočiny, které je husté a velmi tvrdé.


Dubové sudy jsou nejlepší pro zrání vína a lihovin. Dřevo dodává specifickou chuť a vůni uložených produktů. Dřevěné sudy se převážně používají ve vinařství, ale právě zrání v dubových sudech je nepostradatelnou součástí výroby nejlepších koňaků, whisky nebo rumů.


L dubový kulatý soudek v provedení s nerezovými, černými zinkovými, mosaznými nebo měděnými obručemi. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jsme rodinná bednářská firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi. Bednářská tradice se u nás dědí z otce na syna již několik set let. Používáme tradiční techniky, ale také je stále zlepšujeme.


Pro výrobu soudků používáme dubové a akátové dřevo. Tyto materiály jsou díky svým vlastnostem ideální. Nabízím na prodej nové dubové soudky na víno, pálenku, pivo a jiné. Soudky jsou vyráběné tradiční metodou bez lepidel a jiných chemických materiálů. Vhodné na zrání vín a kořalek.


Nabízíme k prodeji dubové , akátové, třešňové, morušové, kaštanové, jasanové a jalovcové soudky na pálenky, víno, whisky, rum, medovinu atd. V ceně je zahrnut kohoutek, podstavec a zátka. Obsah soudků je od jednoho litru výše.


Uložené lihoviny jako Bourbon, whisky, rum nebo brandy zrají v dubových sudech několik let. Zrajícímu procesu se také říká esterifikace - díky tomuto procesu získávají destiláty krásnou barvu, harmonickou chuť a zbavují se ostrosti. V cene su aj kohutik a podstvec(od 5L - do L).


Na predaj nove drevene dubove sudy. Nove s pozinkovanymi obruca. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení DŘEVĚNÉ SOUDKY Jaroslav Beránek , Žďár nad Sázavou 1. Sochař Jiří Beránek u své dubové sochy na nádvoří zámku ve Zlíně.


Vysoce kvalitní dubové soudky vhodné pro zrání vína a lihovin. Dřevěné sudy se používají převážně ve vinařství, ale jsou také nepostradatelnou součástí výroby nejlepších koňaků, whisky a rumů. Ihned k vyzvednutí na prodejně.


Dřevěný soudek z masivního dřeva dub, objem l, s kovovou pipou, podstavcem. Dřevěné sudy a soudky se používají na uskladnění vína a destilátů,kdy dřevo dodává uložením produktům svou specifickou chut. Soudky se hodí jak pro uložení vína či destilátů,tak jako dekorace do Vašeho interiéru.


Dubové soudky beránek

Může to být také vhodný dárek ke kulatému výročí. Dodávají se včetně zátky. Jeden kmen je rozřezán na polovinu viz foto. Ideální na fošny, stolařské řezivo, dřevořezby, sochy, stoly, rustikální nábytek, parkety, schody, sudy atp.


Možnost zajištění dopravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky