úterý 19. února 2019

Konvektomat prodám

Mit unserem Kombidämpfer können Sie nicht nur umluftgaren sondern auch dampfgaren. Gerne beraten wir Sie zu unserem Sortiment für Ihre Bedürfnisse - jetzt entdecken. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů konvektomat. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Přei předání předvedu funkčnost. Příkon 25KW - oproti jiným o stejné kapacitě má nižší příkon. Je v perfektním stavu, používaný v domácnosti, nikoliv v gastro podniku. Lze v něm vařit, nebo jen ohřívat pokrmy.


Velmi kvalitní výkonný stroj. Pečení, pečení v páře, páření pečení na teplotní sondu. Stroj má integrované kuchařky. Největší konvektomat na trhu. Plynová verze je vhodná do prostor kde není dostatečný příkon.


Popis: Funkčnost nezaručena. Díky tomu má konvektomat velmi pozitivní vliv na ekonomiku podniku. Všechny klasické funkce pečení, pečení s párou, udržování a mnoho dalšího.


Ostatní - Prodam konvektomat bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V dobrém stavu je plně funkční.


Rozměry s93cm h80cm v85cm. C , funkce samočištění , příslušenství (spodní drátěný stojan , vyvýšený drátěný stojan , pečící forma s „chňapkou“ ) Díky cirkulaci horkého vzduchu lze v konvektomatu vařit, grilovat, péct, ohřívat, rozmrazovat, sušit či sterilizovat potraviny. Prodám konvektomat Convoterm 6. Prohlídka možná dle dohody. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Konvektomat je v super stavu a je plně funkční.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pří zákupně zboží dostanete daňový doklad. Küchenhelfer für Ihre Profiküche! Einmachgläser von WECK bei Batania!


Popraskane šamotove desky jinak plne funkční peče dobře. Pravidelný servis firmou Intergast. Byl umístěn v sestavě nad sebou s konvektomatem Intergast Silver 6x GN, který je t. Stáří let, let v provozu.


Důvod-ruším provozovnu. Tělo a komora z vysoce kvalitní nerezové oc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky