pátek 22. února 2019

Dubový sud 10l

Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Vysokokvalitné dubové súdky vhodné pre dozrievanie vína a liehovín. Drevo dodá zrejúcemu produktu špecifickú chuť a vôňu.


Ručne vyrábané dubové sudy sú ideálne pre domáce alebo aj darčekové použitie.

Naše produkty sú vyrábané tradičnými metódami, bez použitia lepidiel, tmelov či farieb z dreva, ktoré starne prirodzenou cestou. Dodajte svojmu vínu tu správnu chuť. Ručně vyráběné dubové sudy různých velikostí vhodné pro zrání vína ale i jako dekorace do domácnosti. Predám nové dubové sudy.


Dodavaju sa s ventilom,stuplom,na podstavci. Dodanie kuriérom na adresu. Dřevěné soudky K dozrání a stárnutí domácích ovocných destilátů. Obruče kovové,povrch natur.

Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek. Kvalitný dubový súdok s podstavcom a pozinkovanými obručami. Dubový ohněm žíhaný soudek 10l. Pozinkované obruče zaručujú dlhú životnosť a vysokú kvalitu aj pri dlhodobom skladovaní vo vlkom prostredí napr. Drevo je pred samotnou výrobou sušené minimálne roky, aby dôkladne preschlo a dosahovalo čo najväčšiu kvalitu.


Sud není lepený, takže Vám začne na některých místech prosakovat. To je normální jev, není třeba se bát a věc reklamovat. Do pěti dnů se sud uzavře, zacelí a již nebude prosakovat. Tam, kde sud prosakuje, se udělají mapy jak bude sud zasychat. Nedolívejte sud až po špunt.


Jak špunt nasaje vodu, tak. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naše dubové sudy sú bez pridanej chemickej úpravy. Drevené sudy, vyrobené ručne z dubového dreva.


Výborné na dozrievanie vína s uchovaním jeho vône, farby a chuti.

Výroba, predaj vojenského oblečenia military shop maskáče pre bezpečnostné a strážne služby, poľovníkov, rybárov, na voľný čas. Drevený dubový súdok je skvelý darček pre muža vinára a je vhodný na víno alebo na iný tvrdý alkohol. Dřevěné sudy a soudky se používají na uskladnění vína a destilátů,kdy dřevo dodává uložením produktům svou specifickou chut. MDS dubový soudek- 10L.


Nabízíme dubové soudky na pivo, slivovici i na jiné destiláty, o velikostech 3l, 5l, 10l a 15l. Soudky se výborně hodí jako dárky a jsou praktické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky