pondělí 11. února 2019

Dubové sudy

Dubové sudy

Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Na soudky vypálíme (téměř) cokoli, co si budete přát: FOTOGALERIE, CENÍK VYPÁLENÍ. DUBOVÉ SUDY , 4l AKÁTY, 5L AKÁTY, 20L JASANY.


Dubové sudy

Něco dobrého do soudku, nebo jen tak. Drevené sudy , vyrobené ručne z dubového dreva. Naše dubové sudy sú bez pridanej chemickej úpravy.


Výborné na dozrievanie vína s uchovaním jeho vône, farby a chuti. Sudy na mieru V prípade záujmu o sudy s objemom nad litrov nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom. Návod na použitie Umiestnite sud na stojan a nasaďte kohútik do čelného otvoru, stačí našrubovať ak sa jedná. Použité barrique sudy , Moravské dubové sudy.


Dubové sudy

Hlavní určení pro dekorativní účely,ale po vysíření a vyčištění párou se můžou použít i na uložení vína nebo destilátu. Dubové , akátové a barrique sudy Fryzelka Pro výrobu dřevěných sudů je důležitá znalost dřeva, kterou si předáváme z otce na syna. Sudy vyrábíme tak, aby v nich probíhalo zrání vín a destilátů v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem. Dubové sudy jsou nejlepší pro zrání vína a lihovin.


Dřevo dodává specifickou chuť a vůni uložených produktů. Dřevěné sudy se převážně používají ve vinařství, ale právě zrání v dubových sudech je nepostradatelnou součástí výroby nejlepších koňaků, whisky nebo rumů. Sudy sa musia skladovať na chladnom a vlhkom mieste ( najlepšie pivnica ), teplota 8-14C, maximálne do 18C.


Vyššie teploty, prievan, alebo klimatizácie sudy vysuší a poškodí, alebo úplne. Malé súdky 2-litrov Vysokokvalitné dubové sudy sú vyrobené tradičnou sudárskou technológiou z duba zimného. Vnútorné strany malých súdkov sú vyliate parafínom, ktoré im zabezpečujú väčšiu tesnosť a zabraňujú nasiaknutiu dreva aromatickými látkami.


Dubové , agátové a barrique sudy Pre výrobu drevených sudov je dôležitá znalosť dreva, ktorú si odovzdávame z otca na syna. Sudy vyrábame tak, aby v nich prebiehalo zrenie vín a destilátov v tej najlepšej kvalite s vynikajúcim chuťovým výsledkom. Pálenka v nich dozrieva a získava jemnú chuť, príjemnú arómu a žltohnedú farbu.


S krásnym vyrezávaným ornamentom v cene (alebo rezbou poďla vlastnej predstavy na objednávku). SÚDKY SÚ 1 PRÍRODNÉ, ZVNÚTRA BEZ PARAFÍNU - VÝRAZNE SA PREJAVUJE EFEKT DREVA V PÁLENKE. V současné době se zaměřujeme na akátové a dubové soudky, kadečky a jiné bednářské výrobky. Firma Cadus je bednářství se sídlem ve vesnici Ladoix-Serigny, která se nachází přímo v srdci Burgundska.


Toto bednářství bylo založeno vinařstvím Louis Jadot, které je stále, společně s firmou Canadell do dnešní doby vlastní. Ručně vyráběné dubové sudy různých velikostí vhodné pro zrání vína ale i jako dekorace do domácnosti. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Nabízím autentické francouzské dubové sudy (oblast Bordeaux) pro dekoraci. Různé typy od různých výrobců. Neváhejte a dopřejte svému interiéru či sklípku punc jedinečnost. Dubové dřevo z barrique sudů po červeném víně jako unikátní otop pro grilovaní.


Posuňte svůj grilovací um zase o trochu dál a nechte jedinečnou vůni dřeva a vína nasát do vašich pokrmů. Dubové desky na stůl, dubové pracovní desky na kuchyňské linky, ale i schodnice, schody atd. Jestliže budete mít zájem i vám vyrobíme jakékoliv dubové desky, schody přesně na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky