úterý 12. února 2019

Skříňka nad pračku bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Skříně bazar na Sbazar. Kč , Praha Skrin z masivu borovice Nová Prodam skřín z masivu. SKŘÍN NAD PRAČKU Prodám bazar Jičín ,Valdické Předměstí. Tato skříňka poskytne dostatek úložného prostoru.


Nepoužité, drobné poškození z boku. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Popis: Prodám skříňku nad pračku. Bílá koupelnová skříňka nad pračku Symbiosis André.


Nelze zaslat přepravní společností. Skříňku jsme za Vás smontovali! Kategorie Koupelny - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Praktická skříňka nad pračku NATALI je perfektním řešením do menších interiérů, protože šetří místo, a zároveň poskytne odkládací plochu navíc. Nabízí otevřený i uzavřený úložný prostor, a to v podobě. Moderní skříňka na pračku s úložným prostorem. SKříň má dvě otevřené police a dvě police skryté za dvířkami.


Co nechcete, aby bylo na očích to můžete skrýt. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízíme širokou paletu struktur povrchu (viz vzorník).


Hrany jsou opatřeny kvalitní PVC hranou odolnou proti poškrábání, ťuknutí a pod. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Koupelnová skříňka nad pračku je vyrobena z laminované, středně zhuštěné dřevovláknité MDF desky o síle 18mm s dekorativní melaminovou folií. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Vyberte si z naší nabídky. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Detail produktu Do obchodu. Jak na úložné prostory v malé koupelně.


NATALI, skříňka nad pračku v barevném provedení dub sonoma. Materiál laminovaná DTD. Prodám vestavěnou skříň nad pračku ve velmi dobrém stavu.


Horní skříňka je také na zavírání stejně jako spodní, pouze dvířka už byla před focením odmontovaná. Prostřední dvířka se otvírají nahoru- písty třeba seřídit, nebo opravit-špatně drží. Dlhšiu dobu nám stoji v pivnici.


Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Pračka je nová mesiac používaná. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem?


A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky