pátek 8. února 2019

Dubove sudy na palenku

Pálenka v nich dozrieva a získava jemnú chuť, príjemnú arómu a žltohnedú farbu. S krásnym vyrezávaným ornamentom v cene (alebo rezbou poďla vlastnej predstavy na objednávku). SÚDKY SÚ 1 PRÍRODNÉ, ZVNÚTRA BEZ PARAFÍNU - VÝRAZNE SA PREJAVUJE EFEKT DREVA V PÁLENKE. Drevené sudy , vyrobené ručne z dubového dreva.


Naše dubové sudy sú bez pridanej chemickej úpravy. Výborné na dozrievanie vína s uchovaním jeho vône, farby a chuti. Na predaj nove drevene dubove sudy.


Umiestnite sud na stojan a nasaďte kohútik do čelného otvoru, stačí našrubovať ak sa jedná o mosadzný, ak o drevený treba ho nabiť a kohútiky následne. Ponuka fľaší, sudov, demižónov, nádob, nerezových nádrží na pivo, víno, destiláty. Dubové a morušové sudy na víno, palenku a. Vypalenie a osetrenie suda podla poziadavky. Dodava sa s ventilom,stuplom, na podstavci ako je na foto. Poslem aj kurierom na adresu.


Vsetko skladom Hladane vyrazy-dubovy su dubove sudy ,dr. Malé súdky 2-litrov Vysokokvalitné dubové sudy sú vyrobené tradičnou sudárskou technológiou z duba zimného. Vnútorné strany malých súdkov sú vyliate parafínom, ktoré im zabezpečujú väčšiu tesnosť a zabraňujú nasiaknutiu dreva aromatickými látkami. Sudy sa musia skladovať na chladnom a vlhkom mieste ( najlepšie pivnica ), teplota 8-14C, maximálne do 18C. Predam nove dubove sudy original urcene na alkohol- palenku.


Vyššie teploty, prievan, alebo klimatizácie sudy vysuší a poškodí, alebo úplne zničí. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Bednářství Vrtěna si zakládá na rodinné tradici, která se u nás dědí z generace na generaci již několik set let.


V současné době se zaměřujeme na akátové a dubové soudky, kadečky a jiné bednářské výrobky. Povrchová úprava je dělána. Predám krásny drevený dubový súdok na domácu pálenku. Môžem dodať aj naplnený. Predam drevene dubove sudy na vino cca 1litrove rozmer 60×70cm mam.


Nabízím na prodej nové dubové soudky na víno, pálenku, pivo a jiné. Soudky jsou vyráběné tradiční metodou bez lepidel a jiných chemických materiálů. Vhodné na zrání vín a kořalek. V ceně je zahrnut kohoutek, podstavec a zátka.


Velke dubove fosne vhodne na vyrobu nabytku z masivu ako aj velke jedalenske stoly zaliate napriklad epoxidovou zivicou ci sklom vyplnene. Fosne boli rezane roky dozadu. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Termin realizace je cca - týdnů podle sezony (pokud sudy máme skladem, dodáme v nejbližším možném termínu).


Dřevěné sudy a soudky se používají na uskladnění vína a destilátů,kdy dřevo dodává uložením produktům svou specifickou chut. Dřevo na výrobu sudů a soudků,je pečlivě vybráno z pomalu rostoucích dubů. Dřevěné soudky K dozrání a stárnutí domácích ovocných destilátů.


Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek. Nabízíme dubové soudky na pivo, slivovici i na jiné destiláty, o velikostech 3l, 5l, 10l a 15l. Soudky se výborně hodí jako dárky a jsou praktické.


Trochu směřuje k whisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky