úterý 12. února 2019

Hřející polštářek

Zmrzlé ruce, prochladnutá záda a další neduhy, kdy potřebujete udržet část těla v teple. To už Vás nyný trápit nemusí. Jsou tu pro Vás příjemné hřející polštářky.


Jsou extrémně tenké, a proto jsou vhodné k umístění kamkoliv, kde potřebujete zahřát. Až polštářek vychladne, vyhoďte ho do běžného odpadu. Originální dárek pro každého, kdo trpí na.

Nahřívací polštářky jsou oblíbené z několika důvodů: Můžete se zahřát a přitulit. Multifunkční hřející polštářek (Multiwarmer) poskytuje příjemné a zdravé teplo po celý den, po dobu až hodin. Po té, co přestane multifunkční hřející polštářek hřát, jej vyhoďte do běžného domácího odpadu.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Z množství různých zvířátek si mohou vybrat svého nejoblíbenějšího kamaráda, který prohřeje a provoní jejich postýlku a kterému mohou. Hřejiví plyšáci potěší především děti. V případě potřeby jej stačí aktivovat zmá.


Cherry polštářek Pecičky Classic se díky svému univerzálnímu čtvercovému tvaru hodí především jako hřejivý obklad pro úlevu od bolestí v oblasti žaludku, menstruačních křečí a při problémech se zády. Dále ho uvítáte formou hřejivého i chladivého obkladu kloubů nebo končetin.

Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Teplé polštářky nejen do rukavic, ale třeba také do bot. A zase ten hřející polštářek 14. Před Vánocemi jsem vám popisovala výrobu hřejícího polštářku ze zrní a starého svetru. Bez něj bych asi zimu doma nepřežila.


Ušijte si heboučký a hřející polštářek ze svetru a zrní. Zahřeje vám studené končetiny a ze studené postele udělá rázem útulné místo. Pomůže od bolesti a navíc dobře vypadá. Velkou část zboží máme přímo skladem na naší brněnské prodejně. Je vynikajícím pomocníkem pro léčbu bolestí kloubů, kyčlí, ramen, za břicha a dalších partií lidského těla.


Polštářky máme ve dvou velikostech. Pro zajištění tepla na Vámi určeném místě je na hřejícím polštářku na záda lepící strana, díky které můžete přilepit hřející sáček na vámi určené místo na spodním prádle. Reklamní chladicí a ohřívací polštářek BOLITAS je skvělý pomocník do horkého léta i mrazivé zimy. Je k dispozici v modrém, zeleném, růžovém a bílém provedení. Multiwarmers mohou být používány celoročně a mohou pomoci zmírňovat stres.


Hřející polštářky MULTIWARMERS poskytují, příjemné, zdravé teplo po celý den po dobu až hodin. Pomáhá mi od bolavých zad. Pecičky a zejména typ cervico (který osobně používám již několik let každý den) považuj.

Přestavujeme Vám revoluční vynález pro všechny, které trápí bolesti hlavy, horečky nebo migrény. Díky tomuto chladícímu polštáři si můžete užívat chladného nočního spánku. Samoohřívací polštářek je úžasná věc. Sáček ze silného igelitu, v něm zatavený jakýsi roztok, vypadá to úplně nevinně. Pak přehnete plíšek, který volně plave uvnitř, a začnou se dít věci.


Od plíšku se rozběhnou všemi směry bílé čáry tuhnoucího roztoku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky