úterý 5. února 2019

Krbová mřížka uzavíratelná

Kč (s DPH) 7Kč (bez DPH) detail. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Díky uzavíratelné žaluzii snadné nastavení regulace.


Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům. Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. V barvě černá jemná struktura.


Pozor na správný výběr! Lakovaná krbová mřížka s rámečkem uzavíratelná. Vyrobeny jsou z kovu a nabízeny jsou. Krbové ventilační mřížky. Rozměr montážního rámečku: 12x4cm.


Bílá krbová větrací mřížka uzavíratelná žaluzií , vnější rozměr 1x 3mm, rozměr rámečku 1x 2mm. Mřížky sestávají z ocelového rámu a drátěné sítě. Ventilační mřížky jsou nedílnou součástí realizace krbových kamen.


Lze ji také použít jako revizní otvor, např. Vnější rozměr mřížky : 17xcm. Použití: Použitelná v exteriéru i interiéru. Výrobce-dodavatel Haco.


Mřížka krbová s rámečkem a síťkou 1x 4bílá uzavíratelná. Lakované krbové mřížky jsou určené k zakrytí ventilačních otvorů u krbů. KRBOVÁ KAMNA S VENTILÁTOREM. Pokud je nainstalována uzavíratelná nasávací a výdechová mřížka , pak krbová obestavba může plnit jak funkci obestavby teplovzdušné (dvířka otevřena), tak sálavé (dvířka zavřena).


Detailní popis produktu. Nerez mřížka s pevnou žaluzií Ø 1mm Nerez mřížka bez příruby je. Vyrábíme revizní dvířka, ochranné rohy, větrací mřížky - vše z kovu, nabízíme i zakázkovou výrobu atypických rozměrů. Specializovaný e-shop na větrací mřížky nerez.


Nakupujte větrací mřížky nerez na Moje-Elektro. Nejlevnější e-shop Nářadí Hornig s. Zboží za akční ceny, slevy. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Stěnové větrací mřížky pro rozvod vzduchu.


Anemostaty, difuzory a vetily pro stropní instalaci. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.


Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky